Забава

DJ Playa predstavlja pesmu Guarana Foam Festa

Бојана Стаменов отпевала пенушаву химну! Финалисткиња шоуа „Ја имам таленат“ Бојана Стаменов или српска Арета Френклин, како су је прозвали, накок учешћа у шоуу, отпевала је химну и то фестивалску. Бојана је наиме снимила песму „I feel free“ која ће бити официјелна, промотивна нумера предстојећег Гуарана Фоам Феста. 
.
.
Песма је дело најтраженијег београдског музичког продуцента, DJ Playa-e, a цео пројекат ће заокружити екранизација песме. Спот за исту премијерно ће бити приказан 23. јула на МТВ-у, телевизији која је подржала цео пројекат.

Четврти по реду Гуарана Фоам Фест одржава се 1. септембра у београдској Арени, а поред Četvrti po redu Guarana Foum fest odrľava se 1. septembra u beogradskoj Areni, a pored DJ Playa-e који је једини домаћи headliner, публика ће бити у прилици да ужива у сетовима Алекса Гаудина, Арно Коста, Курда Маверика, али и многих других светских DJ фаца.

Премијерно послушајте химну Фоам Феста „I feel free“ :

[esplayer url=“http://media1.pjermedia.com/2012/07/01-Playa-I-Feel-Free-Foam-Fest-Anthem-Playas-Radio-Vocal-Edit.mp3″ width=“200″ height=“25″]

 

Популарно

Exit mobile version