Останимо у контакту

Услови коришћења

Коришћењем портала www.pjermedia.com прихватате у потпуности услове и правила употребе који су описани у овом обавештењу.

Сав садржај портала www.pjermedia.com је у потпуном власништву новинске агенције ПјерМедиа. Забрањено је копирање, репородуковање, публиковање и дистрибуција портала www.pjermedia.com без предходног писаног одобрења.

Сви логотипи приказани на www.pjermedia.com су заштићена имена или су власништву новинске агенције ПјерМедиа  и нe могу бити коришћени на другим интернет порталима без писаног одобрења.

Портал www.pjermedia.com се састоји од властитих садржаја, садржаја сарадника и партнера, бесплатних садржаја и линкова ка спољним страницама.

www.pjermedia.com садржаје објављује у најбољој намери и у циљу информисања корисника. Сав садржај портала  www.pjermedia.com  користите на сопствену одговорности и www.pjermedia.com се не може сматрати одговоринм за било какву штету која је настала коришћем овог портала.

Приступ порталу www.pjermedia.com као и свом његовом садржају је дозвољен особама свих узраста.

www.pjermedia.com задржава ауторска права на све сопствене садржаје (текстуалне, аудио и видео материјале, фотографије). Свако неовлашћено коришћење портала или било ког његовог дела сматра се кршењем ауторских права портала www.pjermedia.com и подложно је тужби.

www.pjermedia.com садржи линкове ка веб станицама изван властитог портала и не може се сматрати одговорим за њихове садржаје.

Новинска агенције ПјерМедиа задржава право да без најаве повремено промени или модификује ова правила.