Вести

35. Међународни сајам туризма „Путовања у срцу“

35. Међународни сајам туризма отворен је данас у Београду. Поруком овогодишње манифестације Путовања у срцу, највеће туристичке организације, агенције, хотели, регије и земље са свих континената посетиоцима ће понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону. Сајам туризма на Београдском сајму је највећа туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи. Овогодишњи сајам отворио је министар културе Србије Братислав Петковић.

Више од 1000 излагача из 46 земаља света понудиће своје туристичке аранжмане за предстојећу сезону, али и друга путовања за одмори и задовољство. Посетиоци сајма имаће прилику на једном месту да добије све информације о тренутној и предстојећој туристичкој понуди, од најповољнији фирст минуте понуда, преко идеја за спа викенде, скијање, егзотичне и занимљиве градове, луксузне дестинације. У понуди овогодишњег сајма је и конгресни туризам, као и све домаће дестинације.

Земља партнер: Немачка

Немачка је прошле године први пут на београдском сајму туризма представила своју богату туристичку понуду и препознала потенцијал тржишта нашег региона. Немачка је међу водећим дестинацијама у области културног туризма у Европи, а њени грађани у трагању за културним и историјским местима у свету.

Поред излагачког дела, и ове године туристичке организације ће промовисати своје најзначајније потенцијале, обележити важне догађаје, представити бројне фестивале. Туристичка организација Србије промовисаће филмове Organic food и People Soul of Serbia, док ће Туристичка организација Врњачке бање организовати наградну игру за посетиоце, поводом 145 година организованог бављења туризмом.

Сајам ће трајати до 24. фебруара у 17 сати. Цена појединачне улазнице је 300 дин, за групне посете 150дин, док је цена паркинга 200 динара по сату.

Популарно

Exit mobile version