Туризам

И после Меркура – МЕРКУР

СБ Меркур годинама ради на константном усавршавању. Године улагања и ослушкивања, не само нашег већ и светског тржишта су довеле да позитивног помака у пословању ове Устаанове, а све то је резултирало новинама које су осмишљене да прате светске трендове у здравственом туризму и да задовоље потребе човека модерног доба.

На 36. Међународном сајму туризма у Београду СБ Меркур је представио два нова пројекта који показују да ова Установа, као друштвено одговорна фирма, на иновативан и ефикасан начин води битку за здравље свих који је посете.

На пресс конференцији, одржаној другог дана Сајма, 28. фебруара, директор СБ Меркур мр др Дејан Станојевић, лекар СБ Меркур др Данијела Карамарковић субспецијалиста исхране и руководилац комерцијалног сектора Слађана Благојевић, су представили новине у пословању ове Установе присутним представницима медија и пословним партнерима.

Једна од новина је цд Меркурова школа здравља, који ће добијати сваки гост при поласку кући. Пролазећи кроз све Меркурове медицинске пакете, који се налазе на овом цд-у, наши лекари ће пацијенте лично подсећати шта никако не смеју да забораве и чега треба да се придржавају како би одржали постигнуте резултате у Меркур и наставили квалитетно да живе. Ми желимо да се и породице наших пацијената и њихови пријатељи такође едукују и да им буду подршка у грађењу здравијег живота.

У зависности од здравственог проблема који наши пацијенти имају, на овом цд-у могу пронаћи савете о правилној исхрани, физичкој активности, начину припреме и давања инсулина, предностима боравка у Меркуру, као и мноштво других корисних информација.

Фото: СБ Меркур

Друга новина у СБ Меркур је Меркурова школа дијабетеса. Уз отпусну листу осигураници РФЗО-а који су били на продуженој рехабилитацији добијаће бесплатан примерак штампаног издања Меркурове школе дијабетеса, како би са применом стечених знања наставили и код куће.

На штанду СБ Меркур, током трајања Сајма, ће свакодневно бити приказивани атрактивни садржаји из богате понуде ове Установе. Сви посетиоци ће имати прилику да се упознају са разноврсним и квалитетним услугама које Меркур нуди својим гостима, као и да искористе могућност сајамског попуста од 10 %.

Новом маркетиншком кампањом, отворено је ново поглавље у пословању СБ Меркур. Нови, савремено конципирани Меркур, са Драганом Николићем као заштитним лицем и под слоганом „Буди здравље“ се у потпуности окреће савременом госту и труди се да добије битку за здравље свих који долазе у ову Установу.

Фото: СБ Меркур

Популарно

Exit mobile version