Забава

Више од 20.000 посетилаца прве вечери фестивала љубави

Осмо издање Lovefest-a, већ прве вечери оборило је све рекорде посећености, а кроз фестивалску капију до првог дана прошло је више од 20.000 људи. Звезда првог дана фестивала љубави био је визионар и легенда електронске музике Jeff Mills, који је готово три сата на ногама држао масу на Fire Stage-у. Пре њега на најватренијој бини фестивала наступили су Kenny Larkin и Robert Hood који ће како каже дуго памтити свој први наступ у Србији.

“Lovefest је невероватан. Када сам видео масу испред бине, једва сам чекао да изађем и почнем сет. Осетио сам велику енергију публике, коју сам вратио кроз музику. Заиста права ствар по којој ћу памтити своју прву посету Србији”, рекао је Robert Hood.



Програм нове фестивалске бине, Bushmills Live Stage-а званично је отворила легендарна српска група Партибрејкерс. До каја вечери на бини посвећеној љубитељима тврђег звука наступили су Канда, Коџа и Небојша, Frau Casio, ди-џеј Флип, МКДСЛ и многи други.

Burn Energy Stage традиционално је промовисао енергију клабинга на отвореном уз музику коју су пуштали потписници холандског лејбла JEUDI Records Dr Dry и двојац Adana Twins, а јутро је припало београдском ди-џеју Кристијану Молнару.



Finnebassen наступа на FIre Stage-у

Норвешка звезда Finnebassen ће, уместо Erica Prydz-а који је због здравствених проблема отказао европску турнеју, наступити на главној музичкој бини фестивала. Finnebassen је светску популарност стекао песмама као што су «Touching me» и «If you only knew». Његов правац најбоље описује прљави меланхолични и заводљиви house звук. Тврди да је за његов успех заслужна велика љубав према музици, али и узори као што су Maceo Plex, Solomun, Art Deparment и многи други.



На Lovefest-у посетиоци са свих страна света

Да се реч о највећем фестивалу љубави чула много даље од границе Србије показују и бројни страни посетиоци који су на фестивал стигли из Велике Британије, Грчке, Турске, Канаде, Русије, Македоније и Црне Горе.

Популарно

Exit mobile version