Останимо у контакту

Вести

Хуманитарна акција „Пакетић за све“

Данас је у свечаном салону зграде Града одржана конференција за новинаре поводом хуманитарне журке, у оквиру пројекта “Пакетић за све’,’ коју организују Град Крагујевац, Феријални савез и Кошаркашки клуб “Раднички’.’  Журка ће бити организована 21. децембра у кафе клубу “Немам Ве Де“, а улазнице за журку ће бити слаткиши и играчке који ће бити употребљени за прављење новогодишњих пакетића. 

Већ другу годину за редом Феријални савез Града Крагујевца и Град Крагујевац организују акцију „Пакетић за све“. Акција има за циљ прикупљање средстава за куповину, набавку и поделу пакетића нашим најмлађим суграђанима како ни они као ни њихови вршњаци не би остали без поклона за нову годину.

Претходне године ова акција је обухватила децу из дечјег дома „Младост“, којом приликом је поделом пакетића обрадовано 70-ак малишана, деце без родитељског старања. Ово не би било могуће без ангажовања шире друштвене заједнице, тако да се од ове године у акцију укључује и КК „Раднички“. Ове године предвиђено је да акцијом буду обухваћена деца ОШ „Вукашин Марковић“. Акцијом је обухваћено око 100-тинак деце узраста од првог до четвртог разреда.

.

Настави са читањем

Популарно