Останимо у контакту

Вести

Крагујевачка обданишта раде редовно

У време трајања ванредне ситуације колектив Предшколске установе „Нада Наумовић“ максимално ће излазити у сусрет корисницима услуга предузимањем мера које ће омогућити што безбеднији боравак деце у вртићима.

Стога обавештавамо јавност и кориснике наших услуга, да ће сви вртићи ПУ „Нада Наумовић“ у овој недељи радити редовно осим вртића „Чуперак“, „Невен“ и „Цветић“.

–         Колективу и деци вртића „Чуперак“ биће обезбеђен простор у вртићима „Лане“ и „Сунце“;

–         Колективу у деци вртића „Невен“ биће обезбеђен простор у вртићу „Бамби“;

–         Колективу у деци вртића „Цветић“  биће обезбеђен простор у вртићу „Полетарац“.

Васпитно-образовни рад у припремним предшколским групама у трајању одо 4 сата при основним школама  и вртићима, неће се реализовати.

Предшколска установа је ове одлуке донела у складу са препорукама Министарства просвете. Наведени вртићи се греју на гас, број деце је знатно смањен, а основне школе су на распусту.

На нивоу Установе формиран је Штаб за безбедност, који је део Службе зе ванредне ситуације на нивоу Града, а чији је задатак континуирано праћење ситуације на терену и предузимање мера у циљу одржавања нормалног функционисања Установе. Штаб Установе ће редовно извештавати Службу за ванредне ситуације, која ће све битне информације проследити јавности.

Настави са читањем

Популарно