Останимо у контакту

Политика

Демократска станка почела предизборну кампању

На Тргу код Крста у Крагујевцу, Демократска странка започела је предизборну кампању под слоганом „Посао. Инвестиције. Сигурност“. Лидер демократске странке Борис Тадић изјавио је да ће 6. маја победу на изборима однети коалиција „Избор за бољи живот – Борис Тадић“. 

Окупљеним грађанима обрадио се председник ГО и носилац листе ДС у Крагујевцу Душан Обрадовић, потпредседница странке Јелена Триван, заменик председника странке Драган Ђилас, лидер СДПС Расим Љајић и предедник ДС Борис Тадић.

И данас пред нама је избор. Да ли идемо према Европској Унији због бољег живота? Да, то је наш избор! Да ли се боримо и изабирамо бољу будућност и бољи живот за свако дете у Србији? Да, то је наш избор! Да ли смо спремни да изаберемо и највећи ризик који иде према нама? Да, то је наш избор! рекао је Тадић.

Заменик председника демократске странке, Драган Ђилас поручио је грађанима да не гласају за листе и пароле већ за људе :

Очекујем да не гласате само за странке, да не гласате само за пароле, да гласате за људе. Погледајте листу демократске странке. Нашу листу води Борис Тадић, листу највећег противника води Томислав Николић. За кога ћете да гласате?

Настави са читањем

Популарно