Останимо у контакту

Политика

У Крагујевцу одржан завршни предизборни митинг УРС-а

На препуном Тргу код Крста , УЈЕДИЊЕНИ РЕГИОНИ СРБИЈЕ одржали су последњу предизборну конвенцију, на којој су говорили председник Млађан Динкић , заменик председника Верољуб Верко Стевановић и други лидери УРС-а Маја Гојковић, Бошко Ничић, Верица Калановић…кандидат за председника Србије др Зоран Станковић , али и спортисти , тренер кошаркаша Радничког , Мирослав Мута Николић, голгетер ФК Раднички 1923, Дарко Спалевић.

И није Крагујевац случајно одабран за завршну конвенцију , јер то је град који се подигао као Феникс из пепела и доказао да је могуће бити иРАДНИЧКИ И КРАГУЈЕВАЧКИ , а како каже Верољуб Верко Стевановић , кандидат за градоначелника , ово је град који навија за свој клубРАДНИЧКИ , против Звезде и Партизана.

„ Зашто баш овде? – јер тако треба! Јер није Београд Србија. Једино ми имамо завршни митинг ван Београда. Зашто овде? Јер је Крагујевац центар Шумадије, јер све што је почело овде у Крагујевцу добро се завршило за грађане Србије.“ – рекао је Верољуб Верко Стевановић и додао : „ На улазу у град дочекује вас Васкрсли Господ, дочекао Вас је и Свети Ђорђе ,заштитник овог града, кога славимо БАШ НА ИЗБОРЕ! Улазите у град верујућих људи, а мало даље је знак ФИАТ-а и знате да сте ушли у раднички град , где се производи !“

Верко Стевановић , кандидат за градоначелника је наставио: „Док други обећавају ми радимо и знамо са чим ћемо пред Милоша, јер Крагујевац више није долина глади , већ град будућности. Довели смо ФИАТ, ПЛАЗУ, имамо ЗАТВОРЕНЕ БАЗЕНЕ и да не набрајам, јер има много тога! Изградићемо дворану за спортове са 10 000 места , уредићемо фудбалски стадион за Европу!“ Стевановић је на крају поручио бирачима : „ Не гледајте који ћете број да заокружите на изборима , јер ће Вам се само наметнути! Ако нас разумете и волите и верујете – следите нас. Ко нас следи , нек нас прати! Верујте у нас , видимо се на Ђурђевдан.“

 Ово је порука , којом је Верко Стевановићнедвосмислено позвао Крагујевчане да му укажу поверење, њему и његовом тиму , који како каже Млађан Динкић , треба да предводи не само Крагујевац , већ целу Шумадију! На завршном скупу у Крагујевцу , представљени су и сви одборнички кандидати листе Верољуб Верко Стевановић Заједно за Крагујевац УЈЕДИЊЕНИ РЕГИОНИ СРБИЈЕ, као и посланички кандидати УРС-а.

Настави са читањем

Популарно