Останимо у контакту

Забава

Sinoć počeo Lovefest u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja 4. avgust 2012 –Nastupom Dušana Lazovića, mladog izvođača elektronske muzike sinoć je otvoren šesti Lovefest u Vrnjačkoj Banji. Neverovatan vizuelni spektakl, prepun Letnji amfiteatar i neponovljivi nastupi Alexa Niggemanna i James-a Zabiele obeležili su prvi festivalaski dan.Za dugo očekivani nastup zvezde večeri publiku je zagrejao prvo beogradski DJ Miloš Pavlović, a potom i nemački DJ Alex Niggemann. U dva sata iza ponoći nastupio jeJames Zabielajedan od najvećih svetskih DJ-eva današnjice.

Zabiela je publiku držao na nogama sve do kraja večeri, a o tome koliko je njegov nastup bio neponovljiv svedoči i impozantna slika prepunog Letnjeg amfiteatra.

Večeras će sve posetioce zagrejati dvojac iz Niša Don’t i trstenički DJ Kind Of Man, a zatim se očekuje nastup danskog Dj Noir-a, poznatog po istoimenoj izdavačkoj kući. Noir-ova karijera beleži saradnju sa brojnim poznatim svetskim DJ-evima, pa se i u Vrnjačkoj Banji očekuje odličan i zapažen nastup.

Trećeg dana festivala muzička zona biće otvorena od 20h za sve posetioce. Kao i svake godine poslednji dan festivalarezervisan je za domaću muzičku scenu, a ovog puta nastupiće grupe Darkwood Dub, Sinestezija, S.A.R.S. i grupa MVP koja će zatvoriti festival.

Ekipa portala pjermedia.com nalazi se u Vrnjackoj Banji, odakle cemo vam prenositi atmosferu sa sva 3 festivalska dana.

03.08.2012. – Prvi dan

04.08.2012. – Drugi dan

05.08.2012. – Treci dan

 

Настави са читањем

Популарно