Останимо у контакту

Забава

Прослава првог рођендана Шопинг центра Крагујевац Плаза: Прва година куповине и забаве, близу вас!

23. марта, Шопинг центар Крагујевац Плаза, ће прославити свој први рођендан главним догађајем који ће означити почетак периода прославе у трајању до 20. априла. Као место најбоље куповине и најбоље забаве у Шумадији, Крагујевац Плаза за свој први рођендан посетиоцима пружа само најбоље, те смо за овај догађај припремили специјалну послатицу: велики концерт прва три гласа Србије: Мирне Радуловић, Невене Божовић и Саре Јовановић! Званични програм почиње у 19 часова.

Домаћи вечери биће ТВ лице Марина Котевски, а као специјално изненађење, пре наступа наших звезда, атмосферу ће загрејати победник музичког Opening Act конкурса, након чега следи сечење укусне торте и рођенданска песма.

На дан рођенданске прославе, посетиоци ће такође моћи да уживају у бројним забавним програмима за целу породицу и специјалним попустима на рођенданску куповину које су обезбедили закупци Шопинг центра Крагујевац Плаза.

KP_Rodjendan_PopUp_1234x1234px1

Као и обично, за најмлађе ће бити много забаве у Kids korneru  од 15 до 19 часова, sса аниматорима, радионицама и специјалном рођенданском позоришном представом: „Срећен рођендан, Крагујевац Плаза!“ у 18:30.

Такође, прославу ће обележити и почетак Крагујевац Плаза рођенданске наградне игре: током месеца рођендана, сви посетиоци који обаве куповину од 2.000 динара или више у нашем Шопинг центру, имаће прилику да учествују у извлачењу и освоје Fiat Punto Classic 1.2. Извлачење ће бити одржано 20. априла.

Крагујевац Плаза позива све грађане Крагујевца и целе Шумадије да буду њихови гости 23. марта и током предстојећег периода прославе, са нама први рођандан Шопинг центра Крагујевац Плаза и уживају у бројним програмима, специјалним попустима и сјајној забави за целу породицу.

Настави са читањем

Популарно