Останимо у контакту

Забава

Туборг представља „Depeche Mode“ по први пут у Београду

Велики концерт једног од најзначајнијих бендова данашњице, Depeche Mode, одржаће се 19. маја на Ушћу у Београду, а генерални спонзор концерта биће Туборг.

Бренд Туборг, који се увек везује за добру музику и најважније музичке догађаје у Србији, са великим задовољством, нашој публици представиће концерт музичких великана Depeche Mode. Бенд који важи за један од најомиљенијих у Србији и који долази по први пут, наступиће 19. маја 2013. године на београдском Ушћу. Званични промотер “Tuborg presents Depeche Mode” концерта је познати глумац  Петар Стругар.

Туборг је као и увек припремио низ активација за све љубитеље одличног пива, као и бенда Depeche Mode.

Tuborg Warm Up Bus

Tuborg Warm-Up Bus

Све до 19. маја, Tuborg Warm-Up Bus забављаће Србију и земље у региону! Овај музички аутобус, опремљен за праве мале журке, обићи ће све веће градове Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе. Прошле недеље музичко путовање започето је у Крагујевцу, где су сви уживали у музици Depeche Mode-a, бројним наградним играма уз помоћ којих је могуће освојити улазнице за њихов концерт и многобројне поклоне, као и у одличном дружењу и пиву.

Градови које ће посетити Tuborg Warm-Up Bus су: Краљево 08.03., Зрењанин 09.03., Нови Сад 16.03., Шабац 23.03., Бачка Паланка 30.03., Бања Лука 05.04., Сарајево 06.04., Јагодина 12.04., Ниш 13.04., Пожаревац 19.04., Суботица 20.04., Чачак 26.04., Ужице 27.04., Будва 30.04., Подгорица 04.05., Крушевац 11.05., и Београд 18.05.2013.године.

Tuborg Warm-Up Bus

Depeche Mode tribute бенд

У оквиру промоције концерта, Туборг организује јединствено музичко такмичење за избор официјалног Depeche Mode tribute бенда.

Oд 07. марта па све дo 15. априла бендови ће моћи да поставе свој видео или аудио снимак на Tuborg YouTube каналу, на ком ће извести једну од песама групе Depche Mode. Топ 5 бендова са највише гласова, односно лајкова на Tuborg Facebook страни, добиће прилику да нступе 18. априла у клубу Божидарац, у склопу Врачар Рок фестивала, пред стручним жиријем који ће одабрати победника. Бенд који буде победио имаће прилику да уведе публику на концерт Depeche Mode-a наступом испред Ушћа на дан концерта 19. маја, као и да добије новчани фонд за куповину инструмената.

Tuborg Warm-Up Bus

Depeche Mode, који на сцени постоје више од три деценије, врло добро знају како да направе незаборавну атмосферу на својим наступима. Публици обећавају одличан концерт, у извођењу песама са новог албума, који треба да изађе у априлу следеће године, али и свих чувених хитова попут Enjoy the Silence, Personal Jesus,  Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On.

Београд ће бити седма по реду станица на њиховој великој турнеји која отпочиње 4. маја у Ници, а у оквиру које ће одржати 39 концерата у 25 европских држава. Улазнице за концерт у Србији се могу купити путем сајта www.gigstix.com, као и у Corner шоповима широм Србије. Цена улазнице за партер износи 3990 динара, фан пит улазнице су 5990 динара, a ВИП улазнице износе 9900 динара.

.

Настави са читањем

Популарно