Останимо у контакту

ИЗБОРИ 2020

СНС: Водићемо рачуна о томе да се сваки део града равномерно развија

Фото: Промо / СНС

Први на листи Српске напредне странке „Александар Вучић – За нашу децу.“ Никола Дашић, са својим тимом посетио је Дреновац, Корићанe у Угљешницу. Дашић је разговорао са мештанима ових насеља о томе шта је урађено у претходном периоду, али и о проблемима које имају житељи ових крагујевачких насеља.

Имајући у виду проблем са водоснабдевањем у Дреновцу, Дашић је рекао да се у наредном периоду очекује решавање овог горућег питања, и то захваљујући пројекту нове комплетне водоводне и канализационе мреже, којим ће сва насеља бити обухваћена. Он је подсетио да су се после процеса консолидације коначно стекли услови да се асфалтирају градски и сеоски путеви, обновљена је махнизација и град коначно пружа све комуналне услуге.

У прилог томе говори и податак да је од септембра прошле године асфалтирано више од 80 улица, међу којима и улице Славка Крунића, Борачка, Поручника Спасића и Машаре као и Алеше Беблера у Корићанима, док су житељи Угљешнице коначно добили асфалт у Липарској, Каницовој, улици Љубице Ивошевић и Владике Валеријана.

У насељу Угљешница, задовољни грађани дочекали су Николу Дашића, који је са својим тимом представио будуће планове и пројекте, говорећи да ће се водити рачуна о томе да се сваки део града равномерно развија за добробит свих нас и наше деце.

„Ми смо један тим – Српска напредна странка. Могу да вам обећам да ће тим Српске напредне странке у наредне четири године вама бити увек на располагању. Не заборавите да је град Крагујевац по броју становника четврти у Србији. По важности можда и први јер је одавде је увек све почињало и овде се све завршавало.

Направимо Крагујевац градом који је други у Србији, који има добру комуникацију са Владом Републике Србије. Ја ћу бити најсрећнији као градоначелник који је обезбедио добре изборне резултате за Крагујевац, који ће нам донети нове инфраструктурне пројкте, нове домове здравља, нове школе“, рекао је Никола Дашић, први на листи Српске напредне странке „Александар Вучић – За нашу децу.“, у свом обраћању мештанима Угљешнице. 

Оно што карактерише ову кампању је тимски рад, јер само на тај начин можемо да дођемо до резултата, како на републичком, тако и на локалном нивоу, рекао је Дашић и додао да ће тим људи у локалној администрацији бити на услузи, увек спреман да одговори свим захтевима грађана.

Настави са читањем

Популарно