Останимо у контакту

Вести

Још један ледени дан у Крагујевцу

Прошло је већ више од недељу дана као се стaновници Крагујевца, али и целе Србије боре против зимских неприлика. Данас су се акцији чишћења снега придружили војници 250. ракетне бригаде, а током дана њима ће се придружити и двадесетак притвореника из затвора у Петровцу. Штаб за ванредну ситуацију упутио је апел суграђанима и правним лицима да очисте снег испред својих кућа и локала. 

Нове снежне падавине, мраз и јак ветар отежавају чишћење и проходност путева на подручју целог града. Све екипе Нискоградње, Чистоће, Зеленила и Градске агенције за саобраћај ангажоване су на уклањању снега са градских и приградских улица, као и на оспособљавању проходности тротоара, паркинга, мостова, пешачких стаза и тргова.

Отворени су и посебни бројеви телефона Штаба за ванредни ситуације : 302-456 , 302-457, 302-458, 302-459, путем којих грађани могу доставити информације Штабу или упутити захтев за чишћењењ снега, достављање хране или пружање хитне медицинске помоћи.

Да подсетимо, крагујевачке основне и средње школе неће радити до 10. фебруара због временских прилика.  Установа за децу “Нада Наумовић“ наставиће са радом у свим вртићима као и са предшколским програмом.

Осим екипа Нискоградње, Чистоће и Зеленила, од увођења ванредног стања и екипе портала www.pjermedia.com су на већем степену приправности, у циљу што бољег информисања суграђана. Погледајте какво стање смо забележили на градским улицама.

Настави са читањем

Популарно