Останимо у контакту

Друштво

Отворен Плаза Центар у Крагујевцу

Пресецањем врпце градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић и генерални директор компаније “Плаза центри“ у Србији Сагив Мегер отворили су шопинг и забавни центар Плаза Крагујевац, први тржни центар у овом делу Европе. На површини од 60 000 квадратних метара пословаће 110 трговачких фирми, међу којима су и најпознатији светски брендови, као што је New Yorker.

Врата Плаза центра отворена су за посетиоце од 17 часова, док су се бројне новинарске екипе имале прилику да се раније упознају са овим шопинг центром. У обиласку плазе осим медија били су и градоначелник Крагујевца, лидер УРС Млађан Динкић, Епископ шумадијски Јован и директор „Плаза центри“ у Србији Сагив Мегер.

Плаза нуди бројне садржаје за децу, тинејџере, старије људе. Осим трговина, у понуди су циркус, забавни паркови, шест најсавременије опремљених бископских сала са 1200 места, али и спортски објекти попут куглане.

У изградњу овог објекта уложено је преко 60 милиона евра.

Захваљујући изузетној сарадњи са локалном самоуправом, тимском раду и спремности да се изађе у сусрет инвеститорима, искрености и поузданости, овај пројекат је успешно окончан. Верујем,  да ће Плаза Крагујевац постати кључна дестинација јавности с обзиром на то шта све од саржаја нуди за квалитетан провод слободног времена чланова целе породице, рекао је Мегер.

Настави са читањем

Популарно