Останимо у контакту

Друштво

Ako стану млади, стаје све

Необавезна викенд шетња по новоотвореном шопинг молу Плаза центар Крагујевац, субота 24. март и једна ствар која није могла да не западне за око свим присутним грађанима. Удружење младих КГ Полис, и овога пута имало је своје место за презентацију. Прва акција флеш моба која je изведена у Крагујевцу била је управо у организацији КГ Полиса, место одигравања ове интересантне и симболичне акције тренутно најатактивније место за Крагујевчане – Плаза .

U samom objektu Plaza centra, na prvom spratu, KG Polis imao je svoj štand i gotovo čitav šoping mol bio je preplavljen plavim majcama sa natpisom i logom ovog udruženja, pored toga na njihovom štandu mogao se dobiti promo materijal i sve važne informacije o njihovom funkcionisanju. Na samom ulazu u Plazu deljene su majce KG Polisa. U jednom delu nalazila se dance grupa sa osmišljenom koreografijom, a na drugom delu članovi KG Polisa đuskali su uz muziku DJ -a. Nakon nekog vremena muzika je utihnula, a članovi i ostali oko njih stajali su nepomični u pozi u kojoj su poslednji pu bili, minut zamrzavanja mladosti preneo je eksplicitnu poruku “Ako mladi stanu – staje sve”!
Ista tačka ponovljena je dva puta, građani su ih posmatrali sa oduševljenjem i znatiželjom. Akcija je veoma uspešno sprovedena, a misija mladih ljudi istaknuta u prvi plan. Da su mladi upravo motor ovog društva, da oni pokreću i oni zaustavljaju mašineriju.


Mladi ljudi, poput ovih daju primer da mladost treba da bude prisutna uvek i svuda, da svakom novom projektu donese svežinu i da na značaju.

Настави са читањем

Популарно