Останимо у контакту

Политика

Конвенција СПС-ПУПС-ЈС у Београдској арени

Социјалистичка партија Србије са својим коалиционим партнерима ПУПС и ЈС одржала је предизборни скуп у Београдској арени. Пред препуном ареном присталицама СПС-а обратио се председник странке Ивица Дачић.

Лидер СПС Ивица Дачић поручио је с конвенције да ће сачувати Србију од пропадања, као што је сачувао и СПС.

– Препород је могућ само ако је праведан. Нећу дозволити да поново буде преварена радничка класа. Нисам лажни кандидат да бих узео гласове другима, већ желим да се ставим у службу народа. Залажемо се за једнакост без повлађивања богатима. Бранићемо земљу по сваку цену. Глас за мене је сигуран глас, јер јасно говорим шта ћу да радим и чврст сам у одбрани онога што дефинишемо као национални интерес – најважније су поруке које је лидер социјалиста упутио са скупа. Иначе, иако се ретко појављује у пратњи породице, у Арени су му јуче подршку давали супруге Сања, ћерка Андреа и син Лука.

Током говора Дачић се присутнима обратио и на продуженом делу бине у облику петокраке рекавши да се никога не плаши, иако су му многи претили.

– Ја сам човек из народа и човек за народ – поручио је Дачић.

Конвенцији су присуствовали и глумица Бојана Маљевић, коју је Дачић посебно поздравио и захвалио јој на доприносу у борби против трговине људима, као и књижевница Исидора Бјелица.

Настави са читањем

Популарно