Останимо у контакту

Политика

Крагујевац – Креативни град

Програм даљег развоја Крагујевца од 2012.године је конкретна политичка понуда листе Верољуб Верко Стевановић Заједно за Крагујевац УЈЕДИЊЕНИ РЕГИОНИ СРБИЈЕ, за лидере пословног и друштвеног живота града, али и за све породице и појединце , који своју будућност виде у Крагујевцу, рекао је кандидат за градоначелника Верољуб Верко Стевановић и додао- „ Ово је и полазни документ најширег демократског договора у друштву нашег града . У питању је потреба даљег напретка Крагујевца, али то је и порука Србији и Београду, да знамо пут развоја у савременом свету и да немамо времена за чекање неодлучних. Зато смо и позвали Србију слоганом –СЛЕДИ ШУМАДИЈУ! “ Ове речи изазвале су буру одушевљења у сали хотела Шумарице , где је пред угледним привредницима, универзитетским професорима ,познатим личностима из јавног живота града и Србије, кандидатима за одборнике и посланике укратко шумадијском елитом ,презентиран програм даљег развоја Крагујевца.

Поред Верољуба Верка Стевановића , говорили су представници најужег руководства , односно тима градоначелника :Саша Миленић, Небојша Васиљевић, Славица Савељић, Проф. др Небојша Здравковић, др Снежана Живановић Катић. Нису изостали ни млади лидери, аутори програмског сепарата „Крагујевац –Креативан град“, мр Владимир Марковић, мр Марко Живановић, Душан Алексић, Јелена Павловић, Борис Херман, Немања Чалија. То је програм за још богатији Крагујевац , град који корача крупним корацима напред, град будућности са јасно дефинисаним програмом развитка , али и јаких социјалних давања. Град који се конкретно залаже за развој околних села и који води бригу о младима. То је Крагујевац , који предводи тим Верољуба Верка Стевановића.

 У питању је најобразованија и најкомпетентнија локална власт у историји Крагујевца. Ту власт и њен програм будућности су дошли да поздраве и подрже бардови глумишта, уметности, спорта: Радош Бајић , Мирко Бабић, Зоран Христић,Видосав Стевановић, Мирослав Николић, Славенко Кузељевић, Славко Соргић и многи други.

.

извор: www.samoverko.com

фото:  www.pjermedia.com

Настави са читањем

Популарно