Останимо у контакту

Политика

Министар Шутановац у посети Крагујевцу

Министар одбране Драган Шутановац је данас после завршене државне посете са представницима министарства одбране Крагујевцу, у оквиру предизборне кампање листе „Избор за бољи живот Борис Тадић“ посетио и штанд ГрО Демократске у Крагујевцу код кафеа Марабу.

У свом обраћању медијима г. Драган Шутановац је изјавио да је за Крагујевац и све градове широм Србије изузетно важан даљи напредак на путу европских интеграција, и позвао грађане да гласају за будућност Србије. Демократска странка, према његовим речима, има план, има тим, има људе, визију и искуство и има набољег државника и политичара у земљи који треба да настави да је води и у наредном мандату.

„Очекујемо да грађани Крагујевца на предстојећим изборима гласају, пре свега, за себе, а глас за Демократску странку је глас који ће њима донети највећу корист.“, рекао је г. Драган Шутановац. „Демократска странка је показала истрајност, није посустајала ни у тешким временима која су за нама и то је засигурно једина политичка партија која има план како Србију довести до успеха.“

Овом приликом г. Драган Шутановац је разговарао са грађанима Крагујевца, кандидатима листе „Избор за бољи живот Борис Тадић“ Крагујевац и представницима Клуба Демократске омладине Крагујевац. Министра Шутановца су дочекали носилац листе „Избор за бољи живот Борис Тадић“ Крагујевац, г. Душан Обрадовић, као и г. Владимир Петровић, амбасадор Републике Србија у САД и , такође, кандидат на овој листи.

Настави са читањем

Популарно