Останимо у контакту

Друштво

Почело обележавање Ђурђевдана

Синоћ је на платоу испред скупштине Града почео музички фестивал  „Ђурђевдан је…“, једна у низу манифестација које се организујy поводом Ђурђевдана – Дана града. У оквиру прве фестивалске вечери наступили су Агата, Неверне бебе и Црвена јабука.

Пред публиком, на платоу испред зграде Града, најпре је наступила овдашња рок група “Агата“, која је прошле године у децембру, обележила 20 година од свог оснивања. “Агата“ је подсетила љубитеље на хитове који су им омогућили да трају две деценије и публици пружила прилику да осети дух прохујалих времена у простору где су и почињали своју каријеру.

Наступ “Неверних беба“ била је лепа прилика за све окупљене да чују старе хитове али и нове песме са шестог студијског албума.

На крају, један од најпопуларнијих поп – састава са простора бивше Југославије Црвена јабука, предвођена Драженом Жерићем – Жером, својим фановима одсвирала је љубавне песме – хитове који су их прославили.

Вечерас, 5. маја на тргу испред зграде градске управе, наступиће Бора Дугић, Плави оркестар и Бајага и инструктори , а у недељу 6. маја Жељко Самарџић и Мега бенд.

Настави са читањем

Популарно