Останимо у контакту

Музика

Sensation Innerspace – Спектакл за памћење

Београд је по други пут био домаћин планетарног спектакла „White Sensation“, који је синоћ одржан у „Београдској арени“ . Овогодишњи концепт журке носио је назив „Innerspace“, а посетиоци су имали прилике да осим у музичком, уживају и у визуелном спектаклу. 

Журка је трајала читавих осам сати, а за DJ пултом наступили су Mr. White,који је отворио спектакл, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Ryan Marciano & Sunnery James, Dennis Ferrer, Fedde Le Grand, и на самом крају DJ Hardwell.
.
На средини арене налазио се велики бели лотосов цвет, одакле су ди-џејеви пуштали музику, док су се са леве и десне стране налазила 2 мања цвета. Поред одличне музике посетиоци су уживали у визуелном спекталку, ласерима у комбинацији са пиротехником и 92 ЛЕД лопте које су висиле са плафона арене и које су се кретале и мењале боје у ритму музике.
.
Могли су се чути познати хитови као што су Adel – „Rolling In The Deep“, Coldplay „Paradise“, „So much love“ која је, судећи према посетиоцима оставила најјачи утисак.
.
Србија је једна од 19 земаља у којој се оджава „White Sensation“, а овогодишњи посетиоци дошли су из земаља у окружењу, међу којима је Хрватска, Словенија, али и Грчка.
 
Настави са читањем

Популарно