Останимо у контакту

Музика

Sensation uskoro u Beogradu!

Sensation се враћа у Београд 12. маја после изузетно успешне премијере одржане прошле године. Место дешавања је сада већ традиционално Београдска Арена, где је одржана конференција за медије на којој су учествовали званични представници спектакла Sensation, као и партнери: Мартин ван дер Вен, директор Инсомниа Глобал СЕЕ, организатор Sensation догађаја у Србији; Клаудија Восеберг, редитељ Sensation теме Innerspace, Том Бартелс, Sensation менаџер, Дејан Веселинов, директор Туристичке организације Београда; Дејан Петричевић, директор Београдске арене, Ерик Петерсен, секретар Амбасаде Краљевине Холандије у Београду; Јована Младеновић, координатор за комуникације компаније Carlsberg; Марина Котевски, Mr. Stefan Braun PR менаџер, Душица Томановић, XYZ Premium Fashion Store , директор за премиум брендове.

Продаја улазница расте из дана у дан, а Sky Deluxe места ће ускоро бити распродате, изјавио је организатор спектакла Sensation Мартин ван дер Вен. Прошле године на Sensation догађај у Београду стигли су посетиоци из 42 земље, што ће се дефинитивно десити и ове године. Поред Србије, у 7 земаља, из којих долази највећи број посетилаца, убрајају се: САД, Хрватска, Румунија, Италија, Шведска, Словачка и Данска.

Београдска арена претвориће се у „Innerspace“ спиритуално музичко искуство са хиљадама људи из региона и целог света. Биће ноћ за памћење судећи по именима ДЈ-ева који ће наступити: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell.

Пракса је у свету да организацију Sensation спектакла подржава тим парнера који чине угледне компаније. Ове године партнери су чувени брендови: Tuborg, Smirnoff, Burn, Dove, Signal, Mr. Stefan Braun, XYZ Premium Fashion Store као и неколицина оних који ће бити препознати у арени на самом догађају.

Настави са читањем

Популарно