Останимо у контакту

Музика

SENSATION загревање у клубу Магацин

Sensation se 12. maja vraća u Beograd, sa potpuno novim konceptom pod nazivom  Innerspace. Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena.  Tim povodom 4. maja u klubu Magacin održaće se zvaničan Sensation Warm Up party  na kome će nastupiti DJ imena pod pokroviteljstvom novog klupskog koncepta, Wickedjs.

Publiku u Magacinu očekuje pravo zagrevanje za senzaciju u belom. Nastupaju DJ Maron iz Holandije, DJ duo Mirko & Meex, kao i DJ Bilke iz Srbije.

DJ Maron je često nastupao u Kraljevskoj dvorani “Markanti” u Amsterdamu, jednom od najvećih klubova holandske muzičke scene, gde su nastupali i Tiesto, Feri Korsten, Marko V. Maron je 2004. nastupao na dens spektaklu u sred pustinje u Jordanu, uz Ferija Korstena. Kreirao je “Mute your Mind” za Flashover recordings. Nastupao je u brojnim klubovima i dvoranama u preko 28 zemalja na Bliskom istoku, u Južnoj Americi i Severo-istočnoj Evropi.

Mirko i Meex nastupiće ove godine na Sensation spektaklu, u Smirnoff VIP klubu koji se ordžava u okviru posebnog stejdža u Beogradskoj areni. Nedavno su nastupili u klubu Kvin u Parizu na poziv  Antoine Clamaran-a. Oni su prepoznatljivi po tome što već 8 godina nastupaju back 2 back. Njihovi setovi prošarani su različitim stilovima elektronske muzike od deep, funky i club house-a, pa sve do electro i minimal zvukova.  Nastupali su u svim boljim beogradskim klubovima.  Povereno im je da rade „warm up“ setove na gostovanjima velikih imena elektronske DJ scene, Fedde Le Grand-a, Kurd Maverick-a, Shapeshifters-a, Syke N Sugarstarr-a, Dirty South-a i mnogih drugih priznatih DJ-eva.

DJ Bilke član je organizacije „Serbian House Brothers“ koju pored njega čine jos Mc Pop, Dj Kizami, Dj Marko Španac, Dj Saša Dee i DJ Nenad Bucić. Nastupao je u svim renomiranim klubovima širom Srbije i regiona. Sarađivao je sa većinom poznatijih srpskih dj-eva ali i sa dj imenaima iz inostranstva među kojima su Dj Jerry Ropero, Dj Nicky Belucci, DJ Eno C, Dj Sandro Rindt, Kellie Acreman i drugi…

Настави са читањем

Популарно