Останимо у контакту

Забава

Распродате једнодневне промо улазнице за EXIT

Све једнодневне улазнице за ЕXIТ Р:Еволуцију које су биле доступне у продаји по промотивној цени од 1990 динара, распродате су у рекордном року. Организатори се захваљују публици на указаном поверењу и поручују да ће у наредним недељама бити објављена бројна имена нових звезда које ће наступити на овогодишњем фестивалу.
Контигент ограниченог броја улазница који је био у продаји од 16. маја, у потпуности је распродат за мање од пет дана. Овогодишњи ЕXIТ привлачи посетиоце из Србије, региона, али и више од 60 других земаља са свих континената, услед сјајног музичког програма и иновативног, петодневног формата и новог концепта фестивала.

Као знак захвалности ЕXIТ-а према поверењу публике, у продаји се од данас налази још једна, веома ограничена, количина једнодневних улазница, које ће бити доступне по новој промотивној цени од 2490 динара. Најбржи ће опет бити у прилици да постану део Р:Еволуције, макар на један дан. Сви љубитељи фестивала су позвани да набаве своје улазнице по промотивним ценама што пре, јер се услед ограниченог броја карата и великог интересовања публике, очекује да и овај нови контигент буде брзо распродат.

После периода продаје по новој промотивној цени од 2490, регуларна цена једнодневних улазнице ће бити 2990 динара све до почетка фестивала, током којег ће додатно поскупети. Thom Yorke и Atoms For Peace, Snoop Dogg aka Snoop Lion, CeeLo Green, The Prodigy, Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills и преко 600 других извођача вас очекују на више од двадесет фестивалских бина. Постаните део Р:Еволуције, набавите своју карту на време и промените свет око себе

Настави са читањем

Популарно