Останимо у контакту

Забава

Почела продаја карата за Lovefest

Продаја улазница за музички и омладински фестивал „Lovefest“, који ће ове године бити одржан од 1. до 3. августа у Врњачкој Бањи почела је у четвртак 16. маја. Првобитна цена за ограничени број карата биће 999 динара, а организатори очекују да ће први контигент бити распродат за само неколико дана.

Најбржи посетиоци имаће јединствену прилику да до своје Lovefest улазнице дођу са попустом од 50 одсто у односу на пуну цену пакета. После промотивног периода карте за фестивал у Врњачкој Бањи коштаће 1299, а затим 1599 динара. Пред почетак фестивала цена карте за три фестивалска дана биће 1899 динара, а посетиоци ће моћи да купе улазнице у свим пословницама Евентима у Србији.

Током три фестивалске ноћи публици ће се представити и неки од најпознатијих извођача електронске музике међу којима су легенда детроитске DJ сцене Carl Craig, DJ Butch, холандски двојац Detroit Swindle, као и Darius Surossian и NiCe7. Први дан Lovefest-а биће резервисан за промоцију домаће музичке сцене, а осим наступа група ZAA и Stray Dogg, звезде вечери биће популарни босански састав Дубиоза Колектив.

dubioza_lf13

Овогодишњи омладински фестивал „Lovefest“ биће одржан у оквиру 10 зона на 11 локација у центру Врњачке Бање. Осим музичке, фестивал ће имати још девет зона и тиме наставити пројекат развоја омладинског активизма и промоције младих у централној Србији. Тако ће сви посетиоци Cinema зоне имати прилику да погледају студентске филмове младих учесника који прођу Lovefest конкурс.

Публика ће током дана моћи да посети изложбу фотографија и радова младих уметника на Photo и Grafitti зонама, али и да се едукује у оквиру Workshop и Еко радионица. Најмлађи посетиоци фестивала моћи ће да се играју и уживају са вршњацима на Kids зони у оквиру које ће бити организовани и бројни програми за малишане. За све оне који желе да се баве спортом на располагању ће бити Street Basket и Extreme зоне.

Фестивалска публика ће имати прилику да резервише и своје место у „Lovefest“ кампу, који ће бити смештен у близини језера у центру Врњачке Бање.

Настави са читањем

Популарно