Останимо у контакту

Забава

Почела продаја једнодневних улазница за EXIT по промо цени

EXIT Р:Еволуција не може бити потпуна без учешћа свих фанова који желе да открију чари овогодишњег фестивала. Зато, од ове године, EXIT може бити доступан свима! 

Са циљем да учини јединствену атмосферу и врхунске извођаче доступне свим љубитељима фестивала који нису у могућности да уживају у чарима петодневног провода у Новом Саду, продаја једнодневних карата почела је данас (16. маја), тачно у подне по невероватној цени од само 1990 динара. Број улазница по цени од 1990 динара је веома ограничен и организатори фестивала очекују да ће све бити распородате у року од само неколико дана. Само најбржи и најупорнији ће бити у могућности да резервишу своју карту по овој цени путем сајта gigstix.com.

Након што се распрода ограничени контигент карата које су у продаји по најнижој промо цени, следећа важећа промотивна цена једнодневних улазница ће износити 2490 динара и важиће такође само за ограничени број карата. Пуна цена једнодневних улазница у претпродаји од 2990 динара биће актуелна све до почетка самог фестивала. Током трајања фестивала, цене једнодневних улазница ће бити скупља, тако да је промотивни период продаје идеална прилика за све оне којима је EXIT у срцу да дођу до своје карте на најлакши начин.

Сви заинтересовани посетиоци EXIT-а, и они искусни, као и они којима ће ово бити прво фестивалско лето на Петроварадинској тврђави, до једнодневних улазница могу доћи само путем сајта gigstix.com.

Овогодишњи EXIT трајаће од 10. до 14. јула на Петроварадинској тврђави. У склопу EXIT Р:Еволуције најављен је и нулти дан, чији ће детаљан концепт остати изненађење све до почетка јуна.

Настави са читањем

Популарно