Останимо у контакту

Забава

EXIT и даље међу најбољим европским фестивалима

У свом чланку о водећим летњим фестивалским дестинацијама Euronews је сврстао ЕXIТ међу десет најбољих европских фестивала за 2013. годину. Овај утицајни медијски сервис се на тај начин придружио списку водећих светских медија на којем се већ налазе BBC, CNN, The Guardian, MTV и други, а који су у прогласили ЕXIТ за један од најбољих европских фестивала. Текст у коме се ЕXIТ нашао на шестом месту листе најбољих, као његове адуте истиче разноврсни музички програм и Петроварадинску тврђаву, као јединствену фестивалску локацију.

У чланку на интернет порталу www.euronews.com, ЕXIТ је нашао своје место на листи испред гиганата попут белгијског Tomorrowland фестивала и мађарског Sziget-a, који су заузели седмо, односно, девето место. У односу на друге европске фестивале, ЕXIТ-у се даје предност због изузетно приступачних цена, као и незаборавног фестивалског доживљаја у мултикултуралном окружењу.

Наводи се и да је ЕXIТ проглашен за најбољи европски фестивал 2007. године, а посетиоци су позвани да присуствују наступима Snoop Dogga aka Snoop Liona, Bloc Partya, Fatboy Slima, DJ Fresha и Dubfirea, уз које ће имати прилике да уживају у генијалности састава Atoms For Peace, кao CeeLo Greena, Jeff Millsa, Eric Prydza и многих других.

Бројне награде које је ЕXIТ освојио током година али и, пре свега, квалитетан музички програм и карневалска атмосфера учинили су од Петроварадинске тврђаве незаобилазну фестивалску дестинацију за посетиоце из целог света.

Оригинални текст можете да прочитате на следећем линку.

Настави са читањем

Популарно