Останимо у контакту

Забава

Смак 27. јуна у Крагујевцу

Легендарни Смак, један од најзначајнијих и најутицајнијих југословенских и српских рок бендова свих времена, после више од 15 година паузе наступиће у матичном Крагујевцу 27. јуна, као главне звезде трећег Арсенал феста.
Публику у Крагујевцу, прве вечери Арсенала 27. јуна, на главној фестивалској бини у простору на отвореном Кнежевом арсеналу, очекује двоипочасовни наступ Смака – бенда који је на домаћој музичкој сцени и шире оставио неизбрисиви печат својом јединственом фузијом хард и прогресивног рока, блуза, џеза и етна.

Крагујевачки бенд, чији су класици „Улазак у харем“, „Биска 2“, „Даире“, „Црна дама“, „Зајди, зајди“…, на Арсеналу свираће у постави – гитариста Радомир Михаиловић-Точак, певач Борис Аранђеловић, басиста Зоран Милановић и бубњар Слободан Стојановић-Кепа.
Уз првобитну поставу Смака, наступиће и певач Дејан Најдановић-Најда, гитариста Микица Милосављевић, бубњар Дејан Стојановић, клавијатуриста Дејан Здравевски и басиста Милош Петровић.

Гости Смака биће Пера Џо (Јое) Миладиновић са усном хармоником и пратећи вокали Ана, Тања и Трнда.
Смак је у Крагујевцу у оригиналном саставу последњи пут свирао ревијално 1997. године испред кафеа Бахус на Бадње вече у склопу протеста због крађе гласова на изборима. Смак се вратио на сцену после деценијске паузе у децембру 2012. године тријумфалним концертом у крцатој Комбанк арени у Београду пред око 20.000 посетилаца из Србије, али и региона и света.

Трећи Арсенал фест биће одржан 27, 28. и 29. јуна у Крагујевцу, на простору Кнежевог арсенала (главна бина) и суседне Заставине баште (Гарден Стаге), а до сада су потврђени наступи Партибрејкерса, Гоблина, Хладног пива, Баба, Канда Коџа и Небојша и других.

Улазнице за Арсенал фест 3 могу се купити преко мреже Евентим по ценама: комплет 1.500 динара, појединачна карта за прво вече 900 динара, за друге две вечери по 700 динара. Ове цене важе до 31. маја, а од 1. јуна биће нешто скупље.

 

Настави са читањем

Популарно