Останимо у контакту

Политика

Нова одборница у Одборничком клубу ДС -СДПС

У Градском одбору Демократске странке у Крагујевцу је одржана конференција за медије на којој је јавност упозната са преласком одборнице Сање Биорац из одборничке групе УРС (ЗЗШ – Г17 Плус) у Одборнички клуб ДС – СДПС, у оквиру којег ће наставити рад у свом одборничком мандату.     

У обраћању медијима, председник ГрО Демократске странке и шеф Одборничког клуба ДС-СДПС, Душан Обрадовић је изјавио: „Као председник ГрО ДС морам да нагласим да осећам велико задовољство у своје лично име и у име свих нас у Демократској странци, што квалитетни људи препознају у политици Демократске странке могућност да спроводе своје политичке идеје у дела. На тај начин, учествујући у раду нашег тима, они ће допринети развоју демократских вредности у нашој локалној самоуправи, што је од изузетне важности за све грађане.“

            У свом обраћању медијима Сања Биорац је изјавила да: „Демократска странка у Крагујевцу води исправну политику коју треба промовисати на тренутној локалној политичкој сцени. Једино се у раду овог младог тима, мојих нових страначких колега и колегиница, могу видети искрене жеље и планови да се наш град развија у једну локалну самоуправу у којој владају демократски принципи. Овде постоји чврста решеност да се у наредном периоду уради много за добробит наших грађана. Политика у којој влада једноумље је политика у којој не желим да учествујем,“ изјавила је Сања Биорац и додала да са том чињеницом, као тимски играч,  нити хоће нити жели да се помири, због чега се поносно и обраћа јавности из просторија Демократске странке.

Настави са читањем

Популарно