Останимо у контакту

Забава

ОТПочни авантуру, уз ОТПлату ЕXIТ карте на рате!

Авантура ОТПочиње уз ОТП и ЕXIТ! Љубитељи ЕXIТ фестивала и ове године имају могућност да од 5. марта до 16. маја, у било којој филијали ОТП банке, бесплатно отворе наменски рачун за куповину комплета улазница по цени од 5.990 динара за ЕXIТ и по 6.990 динара за ЕXIТ АВАНТУРУ (ЕXIТ+SEA DANACE) и да их ОТПлаћују на рате, у ритму који њима одговара, када и колико пожеле, све до 30. јуна!

При отварању рачуна потребно је уплатити минимум 1.300 динара за резервацију комплета улазница, а остатак средстава ОТПлаћује се у ратама, од 500 или више динара, без камате, у ритму који сваком посетиоцу ЕXiТ фестивала одговара, када и колико пожеле. Стигне плата – уплати рату! Добијеш џепарац – уплати рату! Пролазиш поред банке – уплати рату! Легне ти стипендија – уплати рату!

Наменски рачун за куповину улазница за ЕXiТ и ЕXiТ АВАНТУРУ може се отворити до 16. маја, до када је потребно уплатити прву рату, која износи минимун 1.300 динара, а плаћање се може распоредити до 30. јуна, када је крањи рок за уплату последње рате.

Уплатом целе суме за комплет улазница за ЕXiТ или ЕXIТ АВАНТУРУ, у филијали ОТП банке преузима се потврда са којом се могу подићи улазнице од 8. јула на заменском месту ЕXIТ фестивала.

ОТПочни авантуру у најближој ОТП филијали! 
Call cantar ОТП банке: 0700 480 400 (за позиве са фиксног телефона)
или 021/4800 400 (са мобилног и из иностранства).
Више детаља на www.otpbanka.rs

Фото: exitfest.org

Фото: exitfest.org

[box title=“EXIT“ color=“#d60000″]Петнаесто издање најбољег европског фестивала је у знаку ЕXIТ АВАНТУРЕ која нас води на ЕXIТ, од 10. до 13. јула 2014. на Петроварадинској тврђави у Новом Саду и на SEA DANCE FESTIVAL од 15. до 17. јула на плажи Јаз, једној од најлепших плажа Јадрана.

До сада најављени извођачи за ЕXIТ фестивал су Disclosure LIVE, Rudimental LIVE, Skrillex LIVE, Carl Craig vs Green Velvet, Dub FX , Dusky vs Paul Woolford, Jackmaster & Oneman present ‘Can U Dance’ и Koven LIVE.[/box]

Настави са читањем

Популарно