Останимо у контакту

Забава

BACK TO THE FUTURE! Велика слављеничка журка EXIT фестивала!

Када је Roni Size, главни headliner EXIT фестивала 2001. године, изговорио историјску реченицу “Serbia, are you redy for the future?!” која је по много чему обележила све наредне године фестивала, мало ко је слутио да ће ЕXIТ постати један од водећих европских музичких фестивала.

Данас, готово тринаест година касније, ношени том крилатицом, са ганц новом наградом “Најбољи европски фестивал” добијеном пре непуних недељу дана, верујемо да се остварио сан екипе која је покренула тада “највећи фестивал у Југоисточној Европи”, и да је тада жарко жељена будућност коначно стигла!

У част ове ласкаве титуле, али и свих оних људи који су годинама уназад веровали у фестивал и свих љубитеља фестивала који, без објаве програма, улазницу за ЕXIТ купе већ у промотивној продаји, ЕXIТ ће у суботу, 25. јануара с почетком у 20h у Малој сали Спенса у Новом Саду организовати велику прославу награде за најбољи европски фестивал, под именом Back to the future!

ФОТО: exitfest.org

ФОТО: exitfest.org

Главна звезда вечери биће управо Roni Size, човек који је истински весник фестивала онаквог какав је данас, а поред њега ће на великој журки наступити и Bad Copy, Lollobridgida, Канда Коџа и Небојша, С.А.Р.С, Love Hunters, Killo Killo Banda, Eyesburn, Сви на под и Рahmanee!

Улаз на журку Back to the future за све оне који су карте за ЕXIТ 2014 купили у промотивној продаји је бесплатан – али само уз претходну регистрацију! Регистрација купаца ЕXIТ улазница за добијање бесплатне карте за слављеничку журку почиње у уторак, 21. јануара у 12.00h и трајаће до четвртка, 23. јануара у поноћ.

Сви власници Еxiт Авантура/ЕXIТ Фестивал улазница купљених закључно са петком, 17.01.2014. године, могу да се региструју путем сајта www.gigstix.com , док сви они који су купили улазнице за ЕXIТ између 17.01. и 24.01. регистрацију за слављеничку журку могу да изврше пријавом путем мејла tix@gigstix.com.

Сама процедура регистрације је врло једноставна и на овај начин ЕXIТ тим жели да се одужи првим купцима улазнице и да им се захвали што верују у фестивал!

Они који нису власници карте за ЕXIТ 2014 моћи ће да улазницу за ову журку купе на самом улазу на догађај, у Малој сали Спенса у Новом Саду у суботу, 25. јануара од 19h, по цени од 700 динара.

Настави са читањем

Популарно