Останимо у контакту

Забава

Породични викенд у Шопинг центру Крагујевац Плаза!

Шопинг центар Крагујевац Плаза је и за овај викенд припремио мноштво занимљивих и бесплатних активности за целу породицу, као и вредне награде, међу којима је и викенд на Копаонику!

У суботу, 28. децембра у трајању од 14 до 18х, биће организовано специјално породично сликање на платну! Заинтересоване породице ће бити у прилици да, уз помоћ сликара, насликају празнични портрет своје породице, а најбољи портрет освојиће фантастичну награду – викенд на Копаонику! Своје учешће заинтересовани посетиоци могу да пријаве мејлом на registracija@plazacenters.rs или на пулту у атријуму. Пожурите, број учесника је ограничен!

У недељу, 29. децембра од 16 до 19х, доведите целу породицу у Шопинг Центар Крагујевац Плаза и сликајте се са Деда Мразом! Све фотографије биће постављене на Крагујевац Плаза facebook апликацију, а фотографија са највише лајкова освојиће сјајне награде које су припремили IDEA, Lilly, Alter Shoes, St.Geogrge Beneton и Nimbus!

И то није све! У недељу од 19х, у главном холу шопинг центра, малишане очекује и специјална новогодишња представа!
Дођите 28 и 29. децембра у Шопинг центар Крагујевац Плаза и проведите још један незабораван викенд са својим најмилијима на јединственом месту забаве и куповине!

Настави са читањем

Популарно