Останимо у контакту

Забава

Познати извођачи и сатница трећег „Шумадија феста“

На платоу испред Шумадија сајма 23. и 24. августа, и ове године по трећи пут у Крагујевцу ће бити одржан Шумадија фест. ПР менаџери овог фестивала Наташа Матић и Стефан Лазаревић данас су новинарима представили коначан списак и сатницу извођача.

На главној бини у петак 23. августа од 20.00 сати наступиће DJ Tommy Sixstenine, у 20.45 бугарски састав W.O.P.S, од 21.30 Sharks, Snakes & Planes а од 22.30 двочасовни концерт одржаће Van Gogh. Београдски бенд S.A.R.S наступа 45 минута после поноћи, а у 02.50 сати на главној бини посетиоцима Шумадија феста представиће се крагујевчки састав Sax ‘n’ Groove.

Програм друге вечери на главној бини од 20.00 сати отвориће крагујевачки DJ Сале Ковинац, затим ће наступати Mikri & Bvana а после њих црногорски састав Who See Klapa. Термин од 22.40 резервисан је за Bad Copy. Десет минута после поноћи као звезда вечери наступа немачки DJ Tom Novy а два сата после њега са својим хитовима DJ Geo Da Silva. Програм у 03.50 наставља Sax ‘n’ Groove, а у 04.10 београдски DJ Igor Garnier.

На основу гласова за неафирмисане бендове путем сајта sumadijafest.com утврђен је списак бендова и диџејева чији ће се наступи смењивати на афирмативној бини прве и друге вечери Шумадија феста почев од 20.00 до раних јутарњих сати. Ове године предвиђен је и Silent disco stage, где ће на три канала путем слушалица посетиоци моћи да бирају rock, house или reggae и disco звук.

satnica_sumadija_fest_13

За све који желе да дођу у Крагујевац на Шумадија фест обезбеђен је камп у Еко парку «Илина вода», чији закуп за три дана кошта 500,00 динара. Према речима организатора већ има 15 резервација за студенте из Француске. За кампере је предвиђен музички програм од 09.00 до 19.00 сати, а у сарадњи са Градском туристичком организацијом гостима из других земаља и градова биће подељена мапа града Крагујевца са најзначајнијим знаменитостима и локалитетима које би могли да посете током свог боравка у срцу Шумадије. Цена појединачне карте за Шумадија фест је 900,00, а комплет карата за обе вечери кошта 1.400,00 динара, и оне се неће мењати и током трајања фестивала. Улазнице се могу наручити путем сајтова sumadijafest.com и ticketline.rs.

Како би овај догађај имао и хуманитарни карактер, удружење грађана Шума Фест је у сарадњи са Црвеним крстом Крагујевац организовао и хуманитарну акцију сакупљања основних животних намирница за социјално најугроженије становништво, тако што свако ко у Црвени крст донесе уље, брашно или шећер на поклон добија улазницу за Шумадија фест.

Настави са читањем

Популарно