Останимо у контакту

Забава

Звезда „X Faktora“ најавила највећи фестивал љубави у земљи

Даниел Кајмакоски, победник музичког такмичења „X Фактор“, у сарадњи са београдским ди-џејем Johnom Jogurt-ом и двојцем Calavera&Manya, снимио је химну за музички фестивал Heineken Lovefest, који ће овог лета бити одржан од 7. до 9. августа у Врњачкој Бањи.


Талентовани Македонац у чији су глас заљубљене све земље бивше Југославије истакао је да му је било веома драго да сарађује са младим ди-џејевима, као и да му је част што је део пројекта који слави љубав.

Фото: lovefest.rs

 

„Веома сам поносан што сам део песме, која ће бити химна овогодишњег Heineken Lovefest-a. Сматрам да је љубав сила која покреће не само људе него и у читав универзум и надам се да ће ова песма помоћи свима да се подсете ко смо и зашто постојимо“, рекао је Кајмакоски.

Послушајте химну Heineken Lovefest-a „Love Stimulation“ :

Иначе, осмо издање фестивала љубави угостиће неке од најпознатијих представника светске музичке сцене као што су звезда house музике Eric Pryds, британски ди-џејеви Mark Knight i James Zabiela, као и представници Детроит техно сцене Jeff Mills, Robert Hood и Kenny Larkin. Међу бројним извођачима из целог света налазе се и холандски ди-џеј Том Траго, немачки двојац Tiefschwarz, норвешки ди-џеј Finnebaccen, Makam, дуо Adana Twins, Doctor Dru, Tama Sumo, као и власник реномираног лејбла „Novel Sound“ Levon Vincent.

Настави са читањем

Популарно