Останимо у контакту

Забава

„Hills Up Festival“ од 24. до 26. јула на Златибору

На Златибору ће по први пут од 24. до 26. јула, на Тић пољу, бити одржан музичко-културни фестивал под називом „Hills Up Festival“. Реч је о фестивалу који ће у музичком делу програма окупити најпознатија имена домаће рок и електронске музике. Током три вечери трајања фестивала публика ће имати прилику да чује : Ван Гогх, С.А.Р.С., Рамба Амадеуса, 357, Земља грува, Осми дан, као и госте из суседних земаља: Лету штуке и Едо мајка као и многе друге. За љубитеље електронске музике наступиће: The Beatshakers, Sevdah Baby live Pa W/DJIXX, Zap Me Strobe, крагујевачки састав СОФА КРУ и други.

Имајући у виду да су иницијатори одржавања овог фестивала УГ Е-Зона и Сердар, удружења која се баве заштитом животне средине и омладинским спортским активизмом и сам фестивал ће имати такав карактер. Током трајања фестивала биће организоване радионице и активности из области екологије.

Централна дневна активност фестивала биће такмичење у планинарском оријентирингу, док ће уз подршку Студентског одмаралишта „Ратко Митровић“ бити одржан турнир у баскет 3 на 3 за екипе из целе Србије, као и фото конкурс. Пријаве на: planinarenje@hillsup.com и  info@hills.com

Камп је изграђен 2013. године и један је од најсавременијих у овом делу Европе, поседује, кантину и савремена купатила у затвореном, прикључке за струју на отвореном простору као и wifi интернет конекцију. Смештен је у близини концертног простора (300м) и има капацитет за око 150 шатора.

Туристе на Златибору чека И још једно музичко изненађење којим ће организатори фестивал обрадовати многе фанове rock n roll-a – вест је да у оквиру акције “Златиборско културно Лето” Туристичка организација Златибора 23.07.2014. године поклања гостима Златибора тзв. нулти дан Hills Up фестивала – бесплатан концерт култне сарајевске групе Забрањено Пушење, више од два сата времеплова кроз целокупну дискографију Забрањеног пушења. Пре њих ће наступити крагујевачки бенд Виолет и бенд из Ужица – Smiler.

Улазнице су у продаји широм Србије, а више информација можете сазнати на званичној страници фестивала на фејсбуку  www.facebook.com/hillsupfestival као и на интернет презентацији фестивала www.hillsup.com .Цена улазница се креће од 499 динара за појединачне улазнице за први и други дан фестивала, 599 динара за трећи дан фестивала до 1299 динара за комплет улазница за сва три дана.

Све карте се могу набавити и у Areni Fun Factory по истим ценама. Наручивање и продајна места у Србији: http://hillsup.com/program-2014/karte/

Организатори фестивала су: Удружења грађана Е-Зона са Златибора и Сердар из Чајетине и Туристичка организација Златибор, уз подршку општине Чајетина

Настави са читањем

Популарно