Останимо у контакту

Забава

Хип хоп вече на новој бини Heineken Lovefest-a

Bushmills Live Stage, нова бина највећег фестивала љубави у земљи, 8. августа биће у знаку хип хоп музике. Звезде вечери биће ветерани српске хип хоп сцене Bad Copy, док ће истог дана наступити и црногорски двојац Who See, Прти Бее Гее, ВИП, нишки састав Stereo Banana, као и drum&bass двојац Mystic Stylez и Млађи Референт & Рема Луда Кућа.

Београдски хип хоп трио Bad Copy иза себе има четири студијска албума, међу којима је најновији повратнички, албум „Кригле“, са кога су се издвојили бројни хитови, које ће публика Lovefest-a имати прилику да чује уживо.

Гости из Црне Горе, которски двојац Who See, познати су по песмама Reggaeton Montenegro, Није преша и Нисам дома, као и по новим сингловима Динамида и Немам ти кад, који су већ доспели у врх регионалних топ листа.

Љубитељи тврђег гитарског звука, од 7. до 9. августа на Lovefest-у ће имати прилику да чују и Партибрејкерсе, Канду Коџу и Небојшу, као и Рамба Амадеуса. Своје наступе потврдили су и хрватска рок група Лет 3, Никола Врањковић, Ритам Нереда, Горибор и чачански састав За Џ, док ће програм на бини отворити врњачки бенд Регулатор.

Тренутна цена тродневног пакета улазница износи 1.999 динара, док је цена карте за један дан 999 динара. Улазнице за фестивал се могу купити у свим пословницама Евентима или наручити путем сајта www.lovefest.rs.

Настави са читањем

Популарно