Останимо у контакту

Забава

Cee Lo Green, Felix Da Housecat и Darren Emerson на овогодишњем Beer fest-у

XII Belgrade Beer Fest биће одржан од 13. до 17. августа 2014. године, на београдском Ушћу. Као и претходних једанаест година, главни адути, ове најпосећеније манифестације у југоисточној Европи, биће одлична атмосфера, музички програм који представља најбоље извођаче из земље, региона и света, као и широка понуда пивских брендова.

Продуцент фестивала наставља праксу да сваке године доводи још популарније и атрактивније извођаче из целог света. Зато нам је част да ће на великом отварању овогодишњег Belgrade Beer Fest-а по први пут у Београду наступити велика светска музичка звезда Cee Lo Green, чији је наступ подржала и амбасада Сједињених Америчких Држава, која по трећи пут подржава фестивала. Са светских музичких сцена долазе и двојица DJ-ева Felix Da Housecat и Darren Emerson

Foto: www.belgradebeerfest.com

Првог дана фестивала поред светских звезда, по први пут ће на београдском Беер Фесту наступити и велика звезда региона Парни Ваљак. За прво вече фестивала одредјена је симболична цена улазнице од 300 динара (улазнице ће бити пуштене у продају 15.јула), док ће за све остале вечери, као и до сада, улаз бити БЕСПЛАТАН.

Наредне четири вечери фестивала ће наступити такође врхунски музичари из земље и региона, медју којима су: Бајага и инструктори, Плави оркестар, Van Gogh, Хладно пиво, Гоблини, Bad Copy, YУ група, Едо Маајка, Darkwood Dub, Orthodox Celts, С.А.Р.С., Балканика, Гарави сокак, Блажа и Кљунови, Канда, Коџа и Небојша, Биља Крстић, трубачи Дејана Петровића и многи други.

Foto: www.belgradebeerfest.com

Уз сјајну музику, посетице очекује и широка лепеза пивских укуса. За оне којима је пиво најбитнији сегмент фестивала, треба нагласити да ће се и ове године дегустирати 50 различитих пивских интернационалних и српских брендова. Пиће које слови као једно од најбољих за опуштено дружење, од почетка је заштитни знак Belgrade Beer Fest-a, а у славу овог „сока“ посебне врсте, окупићемо се опет у августу када посетице очекује пет дана одличне атмосфере и доброг дружења.

Foto: www.belgradebeerfest.com

Хуманитарне и друштвено одговорне кампање фестивала

Белграде Беер Фестсваке године реализује вишемесечне кампање са снажним друштвеним порукама и тиме на директан начин утиче на едукацију становништва. Свесни своје одговорности према друштву, Београдска културна мрежа, као продуцент фестивала, одлучио је да овог лета, све активности усмери на прикупљање помоћи за становиштво угрожено у мајским поплавама.

Тако ће традиционална кампања „Бирам да рециклирам“ имати и свој додатак, па ће се звати „Бирам да рециклирам и донирам“, јер ће сав новац од откупа прикупљених лименки бити усмерен за помоћ угроженима у поплавама у Србији. У оквиру ове акције од 17. јула до 11. августа на Ади Циганлији биће постављен промо штанд на који ће посетиоци моћи да донесу празне лименке на рециклажу у чију замену ће добити бесплатно пиво. Као и претходних година стратешки партнер Beer Fest-а у реализацији ове кампање је Ball Packaging Europe Belgrade.

У исто време продаваће се и сувенири Beer Fest-а, а целокупна зарада биће уплаћена на рачун Владе Републике Србије. 
Осим хуманитарних акција у фокусу главних порука Белграде Беер Феста је и друштвено одговорна кампања “Кад пијем не возим” коју фестивал спроводи из године у годину. Поред апела на све посетиоце да буду савесни и не возе под дејством алкохола, у току самог фестивала организоваћемо и акције које ће конкретно допринети већој безбедности у саобраћају.

Настави са читањем

Популарно