Останимо у контакту

Забава

Дневне журке и нова бина на овогодишњем фестивалу љубави

После прошлогодишње промене локације због које је Lovefest за многе порастао “преко ноћи” и угостио чак 60.000 људи, организатори једног од најбољих европских фестивала не престају са изненађењима.

Овог лета од 6. до 8. августа у Врњачкој Бањи, осим добро познатог ноћног програма на Fire, SMF Energy и Jack Live Stage-у, посетиоци Ловефеста ће и преко дана моћи да уживају на новој бини која је смештена на једном од највећих базена у Србији. У оквиру дневних журки које ће трајати сваког дана од поднева до 18h нова бина Lovefest-а угостиће најпознатије ди-џејеве из Србије, као и извођаче из Европе. Тако ће девето издање фестивала љубави посетиоцима пружити 72 сата непрекидне забаве и ново искуство фестивалског провода.

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ БИЛО НА LOVEFEST-У ПРОШЛЕ ГОДИНЕ

Марко Настић, Дејан Милићевић и Марко Милосављевић отварају дневне журке

У оквиру дневних журки на градском олимпијском базену наступиће прослављени српски ди-џејеви Марко Настић, Дејан Милићевић и Марко Милосављевић, као и Немања Влаховић познатији као Мањане. Последњег дана фестивала из Франкфурта на дневне журке стиже млада нада немачке техно сцене Xаrа.

Резиденти клуба 20/44 долазе на “Ловефест на води”

Култни београдски ундергроунд сплав кога је реномирани часопис Guardian сврстао у десет најбољих светских музичких клубова, стиже и на Lovefest. Овог пута заводљиве диско хоусе звуке популарног “Брода” на базен доносе ди-џеј Зуле, Троле, Влада Русс и Продавац Меда.

Иначе, врњачки базен је смештен недалеко од фестивалске локације, а као један од највећих у земљи може да угости више од 2.000 посетилаца током дана.

Да подсетимо, на Lovefest који је и ове године подржан од стране Heineken-a долазе највеће светске ди-џеј звезде међу којима су Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, DJ Qu и многи други. У оквиру Jack Live бине која промовише тврђи гитарски звук наступиће Laibach, Хладно Пиво, Who See, Марчело, Гоблини, Atheist Rap и Eyesburn.

[box title=“Нова цена тродневне карте од 27. јуна“ color=“#f87507″]Од 27. јуна цена улазнице за Lovedest коштаће 27 евра. Тродневне карте се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs или купити у свим Eventim и DD Tickets пословницама у Србији, а у оквиру акције 3+1, сви посетиоци који купе три карте четврту ће добити бесплатно.[/box]

Настави са читањем

Популарно