Останимо у контакту

Бизнис

Потписано Писмо о намерама између Шумадија сајма и РПК Крагујевац

Директор “Шумадија сајма” Душан Петковић и председник Регионалне привредне коморе Крагујевац, Предраг Лучић, потписали су данас Писмо о намерама, којим се обе стране обавезују на дугорочно партнерство. 

Председник Коморе Предраг Лучић је изјавио да је реч о природном партнерству и да ће подршка “Шумaдија сајму” за реализовање основне делатности, организацију сајамских манифестација, бити од општег интереса за град.

„Регионална привредна комора, ће, као део коморског ситема Србије, у својим активностима промовисати Крагујевац као привредни, културни, научни и сајамски центар, не само у Шумадији и Поморављу већ и на територији целе земље“, рекао је Лучић. Такође, Комора се, потписивањем Писма о намерама, обавезала и да сајамске манифестације које организује “Шумадија сајам”, преко својих иностраних партнера, представи и међународној пословној јавности.

Директор “Шумадија сајма”, Душан Петковић је потврдио да ће ова сарадња креирати другачији пословни амбијент, који ће бити доступан свим привредним субјектима из Крагујевца, али и региона Шумадије и Поморавља.

Настави са читањем

Популарно