Останимо у контакту

Бизнис

Отворен пети Сајам хортикултуре на ”Шумадија сајму”

Пети Сајам хортикултуре отворен је данас на крагујевачком ”Шумадија сајму”. Част да званично отвори овогодишњи сајам припала је аташеу за пољопривреду амбасаде краљевине Мартину Вехеру.

Посетиоци имају прилике да погледају производе и услуге преко 120 излагача на 1500 квадратних метара сајма. На сајму излажу произвођачи, увозници и дистрибутери цвећа, декоративног биља, семенске робе и пратеће опреме. Посебну пажњу на овогодишњем сајму привлачи и штанд Градске туристичке организације ”Крагујевац” са сувенирима и пропагандним материјалом.

pjermedia_5sajam_hortikulture.jpg

Maртин Вехер, аташе за пољопривреду амбасаде Холандије

.
Захваљујући се на позиву да отвори ову манифестацију Вехен је рекао да је разлог његовог боравка у Србији управо упознавање са њеним потенцијалима, оним што она нуди а то је једино могуће ако изађете из канцеларије, упознате околину и разговарате са људима. Холандија верује да је развијање трговинских односа јако битно и то је један од разлога мог боравка у вашој земљи. Убеђени смо да је размена информација и искуства оно што ће нашу сарадњу одвести даље – додао је Вехен.

Генерални спонзор петог Сајма хортикултуре је компанија ”Агромаркет” из Крагујевца.

Настави са читањем

Популарно