Останимо у контакту

Забава

Рекордан број посетилаца првог дана Lovefest-а

Спектакулраним наступима више од 30 извођача јуче је отворено девето издање Lovefest-а у Врњачкој Бањи. Већ првог дана фестивала љубави достигнут је рекордан број посетилаца, а најватренији били су фанови Fedde Le Granda и групе Laibach.

Фото: lovefest.rs / Bernard Bodo

Фото: lovefest.rs / Bernard Bodo

Уз посебну сценографију и MC-ја који је све време анимирао публику, тачно два сата после поноћи на Lovefest-у наступио је Fedde Le Grand, који је својим ремиксима бројних популарних хитова одушевио више од 20.000 људи испред ватрене бине. На изненађење свих Fedde је после наступа сишао у публику и фотографисао се највећим фановима. Енергичне сетове на ватреној бини имали су и Wankelmut и ди-џеј Ame, а прву фестивалску ноћ затворио је Марко Настић.

Љубитељи клабинга синоћ су имали прилику да уживају у мелодичним ливе сетовима Juju&Jordash и The Analogue Cops, као и тврђем техно звуку ди-џеј Ривета и Милоша Павловића.

Фанови Jack Live Stage-а проводили су се уз Артан Лили, Заа, Eyesburn и бенд Ничим Изазван, а најпосећенији очекивано је био наступ словеначке групе Laibach, који су се ноћас загревали за историјски наступ у Пјонг Јангу.

Фото: lovefesrt.rs

Фото: lovefesrt.rs

Јучерашњим журкама на базену посетиоци фестивала љубави загрејали су се за почетак фестивала, а осим у музици уживали су у бројним пратећим програмима. Данас од поднева до 18х на бини на води наступиће највеће звезде српског ди-џејинга Марко Настић, Марко Милосављевич и Дејан Милићевић.

За фестивал љубави остало је још мало карата на улазу, а највећа гужва очекује се у суботу, трећег фестивалског дана када нас очекују имена као што су Booka Shade, James Zabiela, Fred P, DJ Qy, Хладно Пиво, Гоблини, Atheist Rap и многи други.

Настави са читањем

Популарно