Останимо у контакту

Забава

Свен Ват отвара јубиларно издање Lovefest-а

Свен Ват, легенда светске музичке сцене, овог лета отвориће јубиларно десето издање Lovefest-а у Врњачкој Бањи. Највећа рођенданска журка фестивала љубави трајаће од 4. до 6. августа, а међу више од 80 извођача уз Папа Свена наступиће и чланови култне “Coocon familije”.

Свен Ват је музички визионар и човек кога не треба посебно представљати. Осим што је ди-џеј коме се приписује успон електро сцене и јединствени музички приступ, Ват је познат по својој издавачкој кући Coccon Records у оквиру које већ деценијама уназад развија таленте извођача које упознаје широм света. Његова више него успешна ди-џеј каријера дуга је више од три деценије, а овог лета на Lovefest-у долази са извођачима за чији је успех сам одговоран.

Фото: lovefest.rs

Фото: lovefest.rs

Иларио Алицанте, Даниел Стефаник и Маркус Фиx уз Папа Свена

Један телефонски позив од Свен Вaта променио је његов живот, и зато овог лета имамо част да ђускамо уз звуке “child prodigy-ја”, Иларија Алицантеа. Заљубивши се на први поглед у хaус музику и хиљаду њених нијанси, прелазећи од латино-хиспано до минимал-електро звука, посветио је свој продукцијски стил само овим ритмовима. Још један Cocoon извођач, Даниел Стефаник, доживео је свој бум у касним 90-тим, а сада, деценију касније, историја се понавља. Његова музика је испуњена дубоким и вишедимензионалним темама, са фузијом дуб и Детроит звука. Маркус Фиx је пионир Cocoon породице и један од светски познатих продуцената. Док пушта, често на сцени комбинује “свето тројство” – дупхаус, текхаус и минимал-техно. Осим тога што би волео да постане музички краљ, Маркус такође има жељу да живи као Самурај годину дана и научи борилачке вештине.

Прве фестивалске ноћи Cocoon фамилији ће се придружити и Влада Јањић, један од ди-џејева који је деведесетих створио домаћу електро сцену, коју и данас обликује својим великим музичким утицајем. Зато и од њега не очекујемо ништа мање од још једне музичке лекције за памћење.

Купите карте на рате
Свим посетиоцима који желе да буду део највећег до сада и јубиларног издања Lovefest-а, организатори су омогућили куповину карата на три рате, а понуда важи и за акцију у оквиру које можете купити три карте и четврту добијате бесплатно. Улазнице се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs

Настави са читањем

Популарно