Останимо у контакту

Забава

Мартин Бутрих 6. августа на Lovefest-у

У својој рођенданској години Lovefest и даље не престаје са изненађењима, а овог пута организатори су на листу извођача додали још једно велико име. Мартин Бутрих, немачки ди-џеј и продуцент 6. августа долази у Врњачку Бању на Fire Stage. 

Бутрих је култно име у свету електронске музике, а клаберима широм света познат је по свом изузетном таленту и умећу за ди-џеј пултом. Доказ томе је и номинација за Греми награду 2003. године и ремикс песме Тори Амоса. Његово музичко путовање у водама електро звука почело је раних деведесетих година, а данас више од две деценије касније, звук Мартина Бутриха је увек свеж и испред времена.

Заједно са својим колегом и ди-џејом кога су београдски клабери имали прилику да чују у престоници, Loco Dice-ом Бутрих води и развија издавачку кућу Desolat, чија се етикета до сада нашла на издањима извођача међу којима су Mathias Kaden, Butch,Robert Dietz, Davide Sqillace и многи други.

Уз Бутриха исте вечери на најватренијој бини фестивала наступиће и двојац Пан-Пот, Роберт Диетз, као и Марко Настић, Дејан Милићевић и Марко Милосављевић.


Купите карте на рате

Свим посетиоцима који желе да буду део највећег до сада и јубиларног издања Lovefest-а, организатори су омогућили куповину карата на три рате, а понуда важи и за акцију у оквиру које можете купити три карте и четврту добијате бесплатно. Сви они који себи желе да обезбеде најбољи поглед на највећу фестивалску бину, ВИП карте могу купити по цени од 39 евра, а акција је ограничена само на првих 100 купаца. Улазнице се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs.

Настави са читањем

Популарно