Останимо у контакту

Забава

„Heineken Lovefest“ објавио комплетан програм рођенданског издања

До јубиларног десетог издања Heineken Lovefest-a остало је мање од месец дана, а сви ватрени фанови једног од најбољих фестивала у Европи коначно могу да виде ко се све нашао на дугачкој листи извођача. Тако ће овог лета од 4. до 6. августа на фестивалу наступити легендарни Свен Ват, Бен Клок, двојац Пан-Пот, Мартин Бутрих, као и Едо Маајка, Партибрејкерси, Рамбо Амадеус, Марчело и више од 80 извођача. Lovefest 2016

Немци освајају најватренију бину Ловефеста
Fire Stagе, најватренија и највећа бина фестивала овог лета “гореће” уз наступе неких од најтраженијих светских ди-џејева. На првом месту је свакако тата светске електро сцене, иноватор, визионар и шлаг на врху овогодишње рођенданске торте Свен Ват. Бен Клок, техно титан, који је у својој прошлости често мислио да ће га успех заобићи на Lovefest стиже као један од најтраженијих ди-џејева на овим просторима заједно са својим хипнотишућим и јаким звуком. Немачки двојац Пан-Пот тренутно доминира техно сценом, а познат је по неконвенционалном и јединственом музичком стилу. На највећу бину фестивала долази и Роберт Диетз као и ди-џеј дуо Зенкер Брадрс, а једина дама биће Елен Алиен. Специјалан ливе наступ имаће техно тројац Параноид Лондон, који је специфичан по томе што у медијима не приказује ништа осим своје музике испуњене урнебесним текстовима. Највеће освежење је свакако Мартин Бутрих, који право из свог студија долеће на Fire бину са новим издањима.

Специјално Cocoon вече на Heineken Lovefest-у
Овогодишње издање фестивала отвориће Cocoon “фамилија” на челу са Папа Свеном. Уз њега ће наступити Иларио Алицанте, Маркус Фиx и Даниел Стефаник, као и Влада Јањић, један од ди-џејева који је деведесетих створио домаћу електро сцену, коју и данас обликује својим великим музичким утицајем. Зато и од њега не очекујемо ништа мање од још једне музичке лекције за памћење.

pjermedia_lovefest_2015-11

Фото: ПјерМедиа/Н.Младеновић

Детроит у Врњачкој Бањи
На Energy Stage, највећу андерграунд бину у Србији стиже Фил Викс , симпатични Француз који је толико посвећен својој публици да чак има и YouTube влог намењен свим фановима. Својим каријерама дугим скоро три деценије искуство на бини ове године диктирају Антони Парасол и Рик Вилит, а осим њих на Energy Stage долазе и Торнадо Валас, Џои Андерсон, Делта Фанкшн, Хорс Мит Диско и једина дама и жена која диктира музичке трендове Лакути.

Фузија рока и хип-хопа на Live бини
Live Stage је као и сваке године наклоњен различитим музичким укусима па ће тако током три фестивалска дана фанови хип-хопа имати прилику да чују наступе Еда Маајке, Марчела, Стерео Банане, као и контроверзне Мими Мерцедез. За све љубитеље гитарског звука на Live бину долазе Рамбо Амадеус, Партибрејкерси, Дисциплин А Китсцхме, Ритам Нереда, Бјесови, Е-Плаy, као и састав Ирие Фм који је недавно освојио награду за најбољи реге бенд у Европи.

За све фанове дневних журки фестивала љубави, организатори су најавили да ће програм Х2О бине бити познат ускоро и поручили да све посетиоце чекају нова изненађења.

[box title=“Улазнице по промо цени готово распродате“ color=“#ea6c06″]Тренутна цена улазнице за сва три дана је 25 ЕУР, а карата у оквиру тог промо пакета је остало још мало. Сви они који себи желе да обезбеде најбољи поглед на највећу фестивалску бину, ВИП карте могу купити по цени од 39 ЕУР, а акција је ограничена само на првих 100 купаца. Улазнице се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs.[/box]

Настави са читањем

Популарно