Останимо у контакту

Забава

Сутра почиње девети Lovefest

Још само неколико сати нас дели од почетка до сада највећег фестивала љубави који ће од 6. до 8. августа бити одржан у срцу Србије и најпопуларијој туристичкој дестинацији у земљи у Врњачкој Бањи. Дух фестивала осећа у целом граду, а у наредних неколико дана Бању ће посетити више од 60.000 младих из целог света.
На Fire Stage-у од сутра у 20h очекују се наступи звезда међу којима су светска музичка сензација Fedde Le Grand, Dubfire, двојац Booka Shade, Juan Atkins, као и James Zabiela који ће са више десетина хиљада посетилаца прославити свој рођендан на како и сам каже најлепшем острву љубави. SMF Energy угостиће великане aндергрaунд музике као што су Fred P, DJ Qu, Marcellus Pittman, Hunee, али и бројне домаће ди-џејеве, док ће звезде Jack Live Stage-а бити чувена словеначка група Laibach, Хладно Пиво, Eyesburn, Гоблини, Елементал, Who See, Марчело и многи други.

Сваког фестивалског дана у периоду од 12h до 18h сви посетиоци Врњачке Бање имаће прилику да посете дневне журке, које се ове године премијерно одржавају на градском олимпијском базену, једном од највећих базена у земљи. Тамо нас чека H2О Stage и најпознатији српски ди-џејеви Марко Настић, Марко Милосављевић, као и Дејан Милићевић који ће ове године прославити 20 година рада на музичкој сцени затварањем фестивалског програма на главној музичкој бини.

Рециклирајте и забавите се
Као један од ЕКО фестивала, Lovefest и ове године у сарадњи са фондом Recan организује рециклирање лименки на занимљив и забаван начин. Сви посетиоци фестивала имаће прилику да на висини од неколико метара “возе” Recan recycle и да у исто време уживају у погледу на SMF Energy Stage.

[box title=“Млади из бивше Југе уједињени на Lovefest-у“ color=“#fbcf4b“]Фестивал љубави већ девет година музиком, специфичним програмом и јединственом атмосфером спаја младе из свих крајева света. Ове године, навршава се 20 година од потписивања Дејтонског споразума, а уз подршку Амбасаде Сједињених Америчких Држава на фестивалу љубави вас чека #DateOn Corner намењен само за љубав и уживање са пријатељима. На #DateOn зони вас чекају и млади људи из свих земаља бивше Југославије који су одлучили да под једним кровом три дана уживају у највећем фестивалу љубави у земљи.[/box]

Ловефест токени и ове године једина валута фестивала љубави
Као и претходне године и овог лета на Lovefest-у храна, пиће, сувенири и разне услуге и активности моћи ће да се плате једино Lovefest токеном. Токени ће од почетка, па до краја званичног дела програма током сва три дана моћи да се купе у Токен кућицама, које ће бити постављене по читавој фестивалској локацији. На фестивалу ће свим посетиоцима на располагању бити и банкомати, па организатори препоручују да са собом не носите велику количину готовог новца.

Шта смете, а шта не смете да понесете на Lovefest
Ватрени обожаватељи selfie штапова мораће свој омиљени предмет ове године да оставе код куће, јер његово уношење није дозвољено на фестивалску локацију. Међу стварима које такође нећете моћи да унесете са собом су и оружје, музички инструменти, кућни љубимци, велики кишобрани, маске, ласери, ранчеви и велике путне торбе. За фестивалску локацију прихватљиви су мали кишобрани, чепови за уши, шминка, заставе, мали пешкири, као и осмех и одлично расположење.

Фестивалске капије отворене од 19h
Током сва три фестивалска дана музички програм на H2О Stage-у почиње већ од поднева и траје до 18h, а само сат времена касније отварају се капије магичног парка поред језера на коме ноћни програм траје све до 7h ујутру.

Сви посетиоци фестивала љубави моћи ће своје карте да замене наруквицама сваког дана на ИНФО пулту од 18h до 3h ујутру. Такође, они који желе да купе карту на лицу места, моћи ће то да ураде у истом периоду. За све оне који су смештени у Lovefest кампу, рецепција кампа биће отворена 24 сата, а први кампери већ пристижу.

Настави са читањем

Популарно