Останимо у контакту

Забава

Ово нисте знали о светским звездама које долазе на Lovefest 2015

Lovefest је стекао епитет једног од десет најбољих фестивала у Европи, чему је допринела и дугачка листа светских звезда, које сваке године долазе на острво љубави. Овогодишњи извођачи међу којима су Fedde le Grand, Dubfire, Booka Shade, Juan Atkins, James Zabiela, Wаnkelmut и многи други, познати су по бројним хитовима и сензационалним наступима, али постоје и занимљиве ствари које о њима нисте знали.

Fedde Le Grand Гранд је његово право име

Fedde Le Grand

Фото: Промо

Ову чињеницу не зна ни велики број новинара, па је једно од првих питања на које често мора да одговори управо везано за његово право име. Свакако, са планетарном славом коју је стекао претходних година на сцени име му итекако пристаје. Иначе, омиљени музичар свих времена му је краљ покрета Мајкл Џексон, а док је био мали и сам је ишао на часове плеса. Можда успемо да ухватимо који корак и на Lovefest-у!

Јутарња јога са Booka Shade

Booka Shade

Фото: Промо

Ако је, уместо кафе део вашег јутарњег ритуала јога, немојте се изненадити ако вам се током Lovа у томе придруже и Walter и Arno. Дуо који чини један од најпознатијих састава Booka Shade свако јутро ужива у јоги, а осим тога обојица живе у природи далеко од градске вреве, па ће за њих острво љубави бити као да су код куће.

Hunee – обожава разгледнице градова у којима наступа

Ди-џеј који и својим изгледом и ставовима које износи подсећа на скромног момка великог талента то доказује и својим једноставним захтевима. Осим успомена на одличан наступ, Hunee жели да као посебан поклон са собом понесе и разгледнице острва љубави и Врњачке Бање.

Wankelmut – постао је звезда преко ноћи

Док је за неке ово само фраза, за Wankelmut-a је то најтачније објашњење његовог вртоглавог успеха. Од двадесетчетворогодишњег студента политичких наука у Берлину он је преко ноћи дошао до светске славе, а ремикс песме “One day – Reckoning Song” за кратко време постао је планетарно позната химна.

Danny Daze

Danny Daze је још један млади продуцент који долази на Fire Stage. Пре него што је почео да се бави музиком, овај млади Американац је био тенисер и често говори да би се и даље борио да постане један од најбољих на свету да рекет није заменио ди-џеј пултом.

Carlo Lio – обожава мачке

Carlo Lio

Фото: Промо

Није никаква тајна да је овај канадски ди-џеј опседнут мачкама још од малена. Тренутно га после сваког наступа у дому чекају две, а сигурно се неће бунити ако на бину долети неки реквизит који је његовим љубимцима омиљен за игру.

ПРВИ ДАН LOVEFEST-А ГОТОВО РАСПРОДАТ

Од када су се пре неколико дана у продаји појавиле једнодневне улазнице за фестивал први дан Lovefest-а у оквиру кога наступају Fedde Le Grand, Wankelmut, Ame, Марко Настић, као и бендови Laibach и Eyesburn је готово плануо. Цена једнодневне улазнице је 11 евра (1.300 РСД), док је цена тродневног пакета 27 евра (3.240 РСД). Карте се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs или купити у свим Eventim и DD Tickets пословницама у Србији, а у оквиру акције 3+1, сви посетиоци који купе три карте четврту ће добити бесплатно.

Настави са читањем

Популарно