Останимо у контакту

Вести

Изабран градоначелник и чланови Градског већа града Крагујевца

Функцију градоначелника Крагујевца у наредне четири године обављаће Радомир Николић. Николић је изабран тајним гласањем већином гласова одборника новог сазива градског парламента, на седници по хитном поступку, која је сазвана на захтев Одборничке групе Српске напредне странке. 

pjermedia_nikolic_kzn

На седници по хитном поступку, а на предлог градоначелника изабран је и његов заменик а ту функцију обављаће Ивица Момчиловић, струковни инжењер индустријског инжењерства из Крагујевца. На предлог градоначелник Крагујевца изабран је нов састав чланова Градског већа за 11 ресора, које ће у наредне четири години чинити: за имовину и финансије Игор Митровић, за инвестиције и управљање пројектима Миња Обрадовић, за пољопривреду и рурални развој Дамјан Срејић, за здравствену и социјалну заштиту др Гордана Дамњановић, за комуналне делатности, равномерни и одрживи развој Владимир Максимовић, за заштиту и унапређење животне средине Зоран Прокић, за привреду Радомир Ерић, за унапређење положаја пензионера у локалној самоуправи Ратко Томашевић, за локалну самоуправу Витомир Недељковић, за културу Миљан Бјелетић и за образовање проф. др Недељко Манојловић.

pjermedia_kgskupstina_100616

Уз велики труд и рад пред нама је једноставан задатак, а то је да вратимо Крагујевац  на путеве старе славе и да од њега направимо пристојно место у коме ће живети наша деца, казао је Николић, образлажући предлоге за чланове Градског већа. Уз захвалност грађанима Крагујевца који су нас подржали на изборима и одборницима Скупштине града који су подржали избор Градског већа у овом саставу, Радомир Николић је поручио да их ово Градско веће неће ни разочарати, ни изверети, и да ће учинити све да буду поносни на њих.

Настави са читањем

Популарно