Останимо у контакту

Забава

Јубиларно издање Lovefest-а од 5. до 7. августа у Врњачкој Бањи

После више од годину дана тишине, Lovefest се спремно вратио назад у живот и најавио имена која ће фанови имати прилике да чују од 5. до 7. августа у Врњачкој Бањи. Уз то, за оне најбрже, данас у подне у продају је пуштена лимитирана серија од само 1.000 улазница, која је у рекордном року скоро распродата.

Уз поштовање свих епидемиолошких мера, и ове године, на пет музичких бина очекују нас само највећа имена домаће и светске музичке сцене, а да је квалитет одабраних извођача еминентан показују имена попут Enrica Sangiulijani-ја, Jamie Jones-а, Michael Bibi-ја, Seth Troxler-а који ће запалити масу на главном Fire Stage-у. У природном окружењу Energy бине, за најистанчаније aндергraунд, диско и соул звукове биће задужени извођачи као што су Palms Trax, Call Super, Patrice Scott, Tama Sumo, као и легендарни Timmy Regisford и многи други који ће за три фестивалска дана имати прилику да наступе по први пут од почетка епидемије.

Фото: ПјерМедиа/Никола Младеновић

Слоган „Back to life“ као потврда враћања нормалног живота

Слоганом „Back to life“ назначен је повратак масовнијих догађаја на које смо сви чекали више од годину дана, али са друге стране није занемарено безбедно окружење у оквиру истих. У сигурном фестивалском искуству и повратку у живот уживаће посетиоци који одговоре на поруку друштвене одговорности уједињене музичке индустрије која своје формате враћа на стари пут.

У складу са мерама одобрених од стране Владе Републике Србије, а на предлог иницијативе „Safe Events Serbia“, за овогодишње издање Lovefest-а биће неопходна потврда о вакцинацији, или негативан ПЦР тест.

Лимитирана серија од 1.000 улазница скоро распродата!

Lovefest је одлучио да поново обрадује своје фанове и поред објаве извођача отвори и продају за још 1.000 највернијих фанова. Продаја улазница почела је данас тачно у подне и траје док се контигент карата не распрода. Цена регуларне улазнице износи 34 евра, чиме сви штеде више од 60% у односу на редовну цену, а за ВИП искуство у овој фази фанови ће морати да издвоје 69 евра. Улазнице за петнаесто издање Lovefest-а доступне су у свим пословницама тицкетс.рс и Гигстиxа, као и путем сајта www.lovefest.rs.

Настави са читањем

Популарно