Останимо у контакту

Политика

Одржана конференција омладине СПС-а

Данас је у просторијама Социјалистичке Партије Србије у Крагујевцу одржана првa изборнa конференцијa Социјалистичке омладине те странке.

Седници су поред  делегата присуствовали председник Градског одбора СПС и члан Главног одбора СПС,  доктор Зоран Прокић, секретар Извршног одбора Градског одбора и члан Главног одбора Мирослав Клачар, потпредседник Градског одбора Славица Коминац и Радојко Дамјановић, Миодраг Николић председник Окружног одбора и члан Статутарне комисије СПС и секретар Окружног одбора, члан Главног одбора Ивица Момчиловић.

За председника  Градског савета Социјалистичке омладине Србије у Крагујевцу изабран је Данијел Симић.

[quote style=“1″]“Поверење које ми је данас указано избором за предедника младих Социјалистичке Партије Србије у Крагујевцу, схватам као највишу одговорност за задатке које треба да обавимо у будућности, и као функцију у којој сам први међу једнакима. СПС има велики потенцијал у младим, креативним кадровима, чија ће и нашем граду и Србији донети нове резултате у развоју привреде и укупне надградње, бољи стандард свих грађана, запошљавање и боље услове за образовање и све области живота и рада.“ рекао је Симић.[/quote]

.

Настави са читањем

Популарно