Останимо у контакту

Вести

Отворен 3. сајам туризма у Крагујевцу

Данас је свечано отворен трећи по реду међународни сајам туризма и сеоског туризма. Манифестацију су отворили Горан Петковић, државни секретар у Министарству економије и регионалног развоја и Гордана Пламенац, директорка Туристичке организације Србије.

У програму за свечано отварање сајма наступили су чланови центра за неговање традиционалне културе „Абрашевић“, и чланови Школе фруле „Владика Николај Велимировић“ са Милинком Ивановићем-Црним.

На овогодишњем сајму посетиоцима ће се представити више од 50 излагача, међу којима су националне, регионалне и градске туристичке организације и етно домаћинства.

У склопу сајма предвиђене су и бројне активности током сва 3 сајамска дана. За сутра је најављена презентација туристичке понуде YUTE у медија центру, као и кување рибље чорбе у организацији Удружења риболоваца „Крагујевац“ на платоу испред Сајма.

Организатори сајма су „Шумадија сајам“ и Градска туристичка организација „Крагујевац“, у сарадњи са Градском управом за привредне ресурсе, Одељењем за привреду и предузетништво.

Сајам ће за посетиоце бити отворен од 10 до 18 часова до 26. новембра.  

.

Настави са читањем

Популарно